resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:-
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 438
    fenerbahce'nin alacagini sanmiyorum. solda caner ve hasan ali var, sagda asla kesmedikleri gokhan gonul var, 4.bek olacak diye bir oyuncuya 5 milyon euro vereceklerse bence hic durmasinlar versinler. eskisehirspor'un doner sermayesine 5 milyon katkida bulunmus olurlar.

    bizim icinse 5 milyon euroluk bir bek transferi cok gereksiz geliyor. tarik'in ofans bilgisi de cok dusuk. ozellikle son milli takim turnuvasinda onde oynatildigi dakikalarda pas alisverisindeki hali icler acisiydi. topla iyi dribling yapabilen hizli bir oyuncu olabilir ancak kucuk takimda bek olmak buyuk takimda olmaya benzemiyor. onundeki acik alan cok daha az olacak. 3 milyon euro gibi bir bedelle alinirsa kullanilabilir, 5 milyon euro'ya performansi belli olmayan bir bek aldik zaten, ikinci bir 5 milyonluk performansi belli olmayan beke yatirim yapmak ne kadar mantikli? tarik'in turk olmasi bu bakimdan pek bir onem de tasimiyor, kotu performansinda satmaya kalksak hangi anadolu kulubu para verir? bugune kadar hangi futbolcumuza para verdiler? telles'in bile eger tutmazsa paraya satilma olasiligi daha fazla.

    onunde belli bir kanat oyuncusu yokken daha iyi oynayan, bu nedenle galatasaray icin oncelikli bek adayi olmamasi gereken bek. onun yerine ozan tufan'i alalim, stoper icin de yedek olur, daha sert ve fizikli. pas futbolunu ogrendigi anda cok iyi bir savunmaci bekimiz olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın