resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 419
    sözlükte ki yazar arkadaşlarımızın hala anlayamadığı birşey var oda oyunu kurallarına göre oynamak. bencede ederi 3'ten fazlası olamaz ama bu ülke böyle anasını satayım.

    bu ülkede ayağı top yapan adam az bişe de yakışıklıysa büyük takıma transfer yapar direk.. eğer 4. yıldızı istiyorsak oyunu kuralına göre oynayıp 3'e 5'e bakmayıp bu adamı alacağız. galatasaray tarık'a fazladan vereceği 1 milyon eurodan batmaz ama olurda sezon içinde sağ bek aksarsa ve şampiyonluğu kaybedersek çok canımız yanar.

    fener gidip topuz'a alper'e kesimal'a hasan ali'ye milyon euroları neden döküyor ? aziz yıldırım bilmiyor mu bu adamların bu kadar para etmiceğini ? tabiki de biliyor. ama yabancı sınırı gibi bir illet varken oyunu kurallarına göre oynuyor ve bunun ödülünü de geçen yıl şampiyonlukla aldı.

    hatta fatih terim gelmese çoktan 4. yıldızı takardı fenerbahçe. yani demem o ki evet bencede bu kadar etmez ama hem yaşı hemde potansiyeli itibariyle kaçırmicaksın bu adamı hele de türk ise. yapabileceğimiz başka bişey yok.

    ha son olarak veysel'in dandik bir hazırlık maçında gösterdiği performans zerre umrumda değil. geçen yıl* türkiye kupası yarı finalinde bursa deplasmanında fernandao'nun attığı golü ve veysel'in kademe hatasını hatırlayın.

    sonra içerde ki gençlerbirliği maçında yaptığı 2 akıl almaz kademe hatasını ve şampiyonlar ligi şansımızın nasıl zora girdiğini hatırlayın. hatta sabri'nin ortalayıp umut'un attığı golün gelişiminde gençler'in sol beki topu ıskalamayıp ileri vurabilse şu an veysel paşa yüzünden hem sezonu erken açacaktık hemde büyük ihtimal cl biletini kaçıracaktık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın