resim
Osman Tarık Çamdal
Takım:Sarıyer
Mevki:Sağ Bek
Yaş:33
Boy:1.76
Uyruk:Türkiye
  • 403
    tarık çamdal kim ? şu zamana kadar naptı ? potansiyeli ne ? kaç asist kaç gol attı ? ya hangi akla hizmetle bu adama bu kadar fiyat biçiliyor üstüne birde oyuncu isteniyor. biz hala görüşme yapıyorsak duyumların hepsi doğru ise yazık bize gerçekten. yerim 5+3 nü bu yüzdenmiş yok yaa. hadi satalım emre çolak'ı 5 e. diyecekler onu alanlar anadolu kulüpleri tarık'ı isteyenler istanbul takımları. artık rest çekmenin zamanı geldi geçiyor.

    kazıklanmak mı istiyoruz alalım o zaman. yiğit gökoğlan'dan farkı olmaz olmayacaktır. bizim almamızın tek sebebi rakiplerimiz almasın ileride iyi oyuncu olur sonra pişman oluruz. zaten alper'i alamadık.bari bunu alalım. bırakın yine alamayalım biz razıyız. yazık bu paraya.

    o vereceğimiz parayı yatıralım altyapıya sesimi çıkarmam ya da aktaralım basketbol şubesine yine razıyım ama şu adama şu kadar para vermeyelim.

    basketbol şubesinde bu kadar bütçe sıkıntısı varken altyapının bu kadar ihtiyacı varken, tarık'ı bu paralara almak ultra lüks.

    edit: hala sinirliyim ya tarık kim amk tarık kim ya ? biraz elimizdekilere yoğunlaşsak biraz ya. ben anlamıyorum kimsenin mi veysel'den umudu yok.kapı gibi adam bırak oynasın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın