• 19775
    “hocamızla zaten devamlı görüşüyoruz. onun ihtiyaç duyduğu mevkiler var, belirlediği oyuncuları almaya çalışıyoruz. gönül isterdi ki burada kampta olsun hepsi. hem kulübün menfaatlerini korumaya çalışıyoruz hem de hocanın istediği üst düzeyde takıma hizmet edecek oyuncuları alalım diye uğraşıyoruz. kamp sonuna kadar nasip olursa ihtiyaç duyulan 3 mevki var. onunla ilgili oyuncular da bu kampa yetişmeyecek ama buradan döndükten sonra hep beraber trabzon’da çalışacağız.”

    “alacağımız yerli sol kanat oyuncuları var, kulüpleriyle ve oyuncularla anlaştık. onların da vize sorunları var, takıma türkiye’de katılırlar. trabzonspor’un forvet sorunu bulunuyor. hocamızın belirlediği 2-3 oyuncu var. onların arasından trabzon’da kamp başlamadan onları yetiştireceğiz. 3 gün daha buradayız, 2 hazırlık maçı oynayacağız. trabzon’da onlar da takımla beraber çalışmaya başlar.”

    “9-10 oyuncu istiyorum demesi oyunculara, bizlere, sizlere, herkese mesajdır. bu kulübün stoper, sol bek, forvet sorunu olduğunu herkes biliyor. hocamız da özellikle bu mevkilere oyuncu istiyor. hem o mevkilere oyuncu alıp, hem takımı hedefine taşayacak katkı sağlayacak farklı mevkilere oyuncular almayı düşünüyoruz. 3 gün buradayız, karar vereceğiz. yoksa hocanın dediği gibi 9-10 oyuncu hoca istemiyor. sözlerin arasında mesajlar var. gerek oyuncular, gerek biz, gerek kamuoyunun alması gereken mesajlar var. biz üzerimize düşenleri alıyoruz.”

    “az öncede geldiğimde ona ‘sahada deli hoca, tribünde deli başkan var. iki deli bunların üstünden gelir’ diye espri yaptım. hocanın tabii bir rahatsızlığı var. niye var, takımı siz görüyorsunuz nasıl çalışıyor. daha önce aynı tempoda formatta mı çalışıyordu. takımın o manada eksiklikleri var. 6 ay kondisyonersiz çalıştı takım. ikinci yarı kondisyoner geldi hemen fark edildi. trabzonspor’un iyi bir ekibi var. sadece hoca değil, yardımcılarını görüyoruz. hocanın istedikleri takviyeleri de yaptıktan sonra bu çalışma temposu, azmiyle, herhalde trabzonspor sevdalıları iyi bir takım seyredecektir.”

    ibrahim hacıosmanoğlu, transfer çalışmaları ve vahid halilodzic hakkında
App Store'dan indirin Google Play'den alın