• 19766
    "hedefimiz şampiyonluk. hocamız bizi iyi motive ediyor."

    "her şey fenerbahçe ve galatasaray üzerine kurulu. bu olay diğer takımların gönlünü kırıyor. son zamanlarda biraz küsmüşlüğümüz var. tekrar taraftarımızı tribüne getirmek için uğraşacağız. bizim en büyük hedefimiz bu olacak. camiamıza tekrar şampiyonluk kazandırmak bizim için çok önemli, bunun için savaşacağız. diğer takımlar ne yapmış bizi ilgilendirmez."

    "trabzonspor her zaman şampiyonluk için oynar. bunun için iyi takım ruhuna ihtiyaç var. bir yıldızdan öte 11, 13, 18 artık bunu kaça çıkarabiliyorsak buna ihtiyacımız, bir takıma ihtiyacımız var. bunun en güzel örneğini geçen atletico madrid gösterdi. arda turan'ın sayesinde bol bol maçlarını izledik... geçen seneden daha fazla katkı sağlayacağım inşallah."

    "kendimize çok zarar vermeyi seven bir şehiriz. biz biraz doluyuz, doğruyuz, sinirliyiz. trabzon insanı haksızlığa gelemiyor. bunu da bir şekilde belli ediyor. biz bazı dolduruşlara geliyoruz. ben taraftarımızdan şehrimizden bütün trabzonsporlulardan şunu istiyorum: saha çok güzel bir arenadır. yeşil saha, orda biz futbolcular oynuyoruz. biz oynayalım onlar izlesinler. şampiyonluk fenerbahçe, galatasaray beşiktaş maçları ile kazanılmıyor. erciyes, konya ve elazığ deplasmanında kazanılıyor."

    "bonservisimin alınacağını başkan bana söyledi. inşallah bunu biraz daha hızlandırırlar. 4. hafta kasımpaşa ile oynayacağız. sözleşme gereği oynayamayabilirim. onun için bir an önce bonservisimi alsınlar, imzalayayım. benim bir yere kaçtığım yok."

    "zor günler geçirdiğimiz bu dönemde filistin'de yaşanan olaylar beni üzüyor. oradaki müslümanların da allah yardımcısı olsun. en kısa zamanda bu zulüm bitmeli. tüm müslüman aleminin, herkesin bayramı kutlu olsun."

    özer hurmacı
App Store'dan indirin Google Play'den alın