• 19760
    “tüm türkiye’nin bayramını kutlarım.”

    “yarın gece maç bittiğinde, bu işin burada çözülmüş olacağına pek inanmıyorum.”

    “iyi bir sonuç nedir? tabii ki mümkünse gol yemeden gol atabilmek ve kazanmak en iyi sonuç olur. biz beşiktaşız, rakibe tabii ki çok büyük bir saygımız var. favoriyiz demiyorum ama her sonuca açık bir maç olarak görüyorum. inanıyorum ki bu iş burada çözülmeyecek ve ikinci maça taşınacak.”

    “bu maç, iki kulüp için de büyük bir maç olacak. iki takım da aslında benzer deneyimleri yaşamış kulüpler. iki kulüp de sadece kendi ülkelerinde değil yurt dışında çok bilinen kulüpler. iki kulüp de son birkaç yıldır avrupa kupaları konusunda sorunlar yaşadı ve ne yazık ki cezalar aldı. iki takım da avrupa’da devam etme konusunda çok istekli. feyenoord gibi biz de geçen sezondan bazı oyuncularımızı kaybettik. iki tane oldukça sıkı maç oynayacağız. bu maçları oynamak için gerçekten sabırsızlanıyoruz. tüm sezon bunun için çalıştık.”

    “lige kadar zamanımız var ama bu transferler ne kadar çabuk gerçekleşirse bizim için o kadar iyi olacak. doğrusunu söylemek gerekirse son birkaç gündür tamamen feyenoord maçına odaklandık. dolayısıyla bu soruyu cevaplamak için doğru isim ben değilim aslında. bir, iki, üç, transferin sayısı kaç olur bilemem ama sonuç alacağız. zamanında olursa daha da iyi olur.”

    slaven bilic
App Store'dan indirin Google Play'den alın