• 485
    aglarini deldik hala gak guk nick'li yazarın yazdığı şu entry günün en beğenilenlerine girmiş:

    --- alıntı ---

    marka değerinin beşiktaş'tan geride, fenerbahçe'den ise fersah fersah geride olduğu iddia edilen entry'nin dünün en beğenilen entry'lerinde 10. sırada yer bulmasını sağlayan kulüp. nedeni ise, şirketin borsadaki piyasa değeri imiş. yani aziz yıldırım ve şürekasının zamanında tekrarlamaktan bıkmadıkları "diğer 3 büyük takımın toplamı bir fenerbahçe etmiyor" tümcesini bu kafa yorumlarsa ne olacağını düşünmek istemiyorum. bir de her şeye rağmen formaya sponsor bulmak imiş marka değeri. fikret orman cümlesi de birebir kopyalanmış: hükümet desteğini çekince!

    --- spoiler ---
    türkiyenin hem kağıt üzerinde, hem finansal olarak hem isim olarak en değerli kulübü fenerbahçe'dir bugünün şartlarında.
    --- spoiler ---

    bu 3 temmuz sonrası oluşan durumun yan etkileri ise bitmek bilmiyor. birbirine güzelleme yapan 2 kulüp taraftarları, ipe sapa gelmez laflarla galatasaray'ı yererek oy üstüne oy topluyorlar. marka değeri deyince aklına borsada yazan değer gelen bir beşiktaş taraftarı, fenerbahçe'yi isim olarak en değerli kulüp seçiyor ve beşiktaş taraftarı bunu oylayarak en beğenilen yapıyor. önemli olan liste değil, dandik entry dolu liste ama fenerbahçe'yi zevkle öven bu kadar çok beşiktaş taraftarı olması. bana açıklayın bakalım şirketin borsadaki değeri -ki onun değişkenlerini de bir bilen açıklasın- hariç nasıl en değerli addediyorsunuz bu değerli rakibinizi?

    marka değerine "en pahalı formaya sahip olmak gibi dandik maddelerle açıklama yapılmış ama hürriyet ile milliyet'in haber yaptığı brand finance açıklaması yerin dibine sokulmuş. neden? çünkü galatasaray adası 5.000.000.000(!) -zilyor- ile ifade edilip hesaplanıyormuş orada "marka değeri"

    ben entry sonuna işi bildiğimi ifade eden muhteşem titr'ler yazamayacağım ama okuma biliyorum. nedir dedim bu brand finance? galatasaray resmi sitesinden haber yaptığına göre satılmış hürriyet milliyet haberciliğinden değerlidir dedim. buyrun:

    http://www.brandfinance.com/…otball_50_2014_web.pdf

    üşenenler 24. sayfadan itibaren marka değerini nasıl belirlediklerine bir göz atabilir. hangi kategorilerin incelendiği, onların hangi alt başlıklara indirgendiği görülebilir. galatasaray'ı dibe çekmek için uydurduğunuz zırvalardan daha anlamlı olduğu kesin.

    şike ve sonrası oluşan süreç sıkıntılı galatasaray için. galatasaray taraftarı olarak -tamamına yakını bende engelli galatasaraylı troll'leri umursamıyorum- kulübe, yönetime, finansal olarak yaptıkları ve yapamadıklarına dair eleştirilerimizi sürdürmeliyiz. hataları yüzlerine vurmak olmalı hedefimiz, ne olursa olsun maskelerini yüzümüze takmak değil. ama diğer taraftan şike sonrası gerek rakipler, gerek federasyonlar ve gerekse devlet kademeleri olsun birleşerek yapılan saldırılara karşı kulübümüze her zamankinden fazla destek olmalıyız.

    tüp kafanın satılmış kağıt parçaları galatasarayın açıklamasını "çark etti" başlığıyla haber yapmış bugün. artık bu nasıl orospu çocukluğudur bilmiyorum ama sülalesi dansöz olanlar saldırılarını utanmazlık seviyesini aşarak yapmaya başladılar. kimsenin açıklamasına cevap vermeyen ama galatasaray'a zehir zemberek cevap veren federasyonlar; hiçbir açıklamaya bildiri yayınlamadığı gibi destek üstüne destek veren ama söz konusu galatasaray olunca çarpıtma bildiriler yayınlayan düzenin bakanlıkları ile savaş devam edecek. mevcut bütün kurumlar önümüzdeki dönemde galatasaray'a düşmanca tavır almaya devam edecek. galatasaray taraftarı bilinçli bir şekilde yer tutup bu satılmış karaktersizlere izin vermemeli.

    --- alıntı ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın