• 8231
    ne yapalım aq yerinde, popülizm uğruna entry sırf iki tane daha fazla on alacak diye gerçeklerin üzerini mi örtelim?

    esasen bir şeyin üzerinin örtülü olduğu yok. çok şey açık net ortada. alayınız da biliyorsunuz ama iş dillendirmeye gelince en körü körüne muhalefetten daha kör oluyorsunuz. benim açımdan sıkıntı burada değil, olanın bitenin ben iyi kötü farkındayım. söylediğim gibi siz de farkındasınız. siz derken ayrıştırmıyorum yanlış anlaşılmasın, ahaliye söyledim.

    ideolojik tartışmaların, fikri kavgaların yapılacağı mecranın burası olduğunu düşünmüyorum. söyledim ya, bunlar beni ilgilendirmiyor. bu hususta beni ilgilendiren, hatta daha ziyade üzen nokta sözlükteki "saygı" ortamının günden güne yerini kaos ortamına bırakıyor oluşu.

    bilader, sırf fikirleri için bu sözlükte insanları "namussuz" diye yaftalamak nedir ya? en doğru sen olsan, her şeyi sen biliyor olsan bile sırf senin gibi düşünmüyor diye insanlara namussuz demek senin ne haddine? ondan sonra yazarlar neden patır patır bırakıyor sözlüğü, neden eskisi kadar efektif kullanamıyoruz burayı.

    beş senedir sürekli takip ediyorum galatasaray sözlüğü. takip ediyorum derken, beş senedir yazarlığım var. ama yazdığım entry sayısı 200'e dahi ulaşamadı daha. fikrim olmadığından mı? kısır düşündüğümden mi? bir halttan çakmadığım için mi? hayır işte aq. bu sözlükte her dönem sizin gibi gereksiz yazarlar olduğu için. hala daha linç kültürü devam ettiği için. ısrarla karşıt görüşlere saygı gösterilmediği için.

    her şeyi siz biliyorsunuz. aynen amk, aynen.
App Store'dan indirin Google Play'den alın