resim
Uğur Uçar
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 711
    yazmayacaktım ama yazmam lazım.

    karabükspor, antalyaspor maçından dönüyor. havaalanında önce eneramo'yu görüp arkadaşıma komiklik olsun diye selfie çekiyorum. daha sonra uzakta tolunay kafkas'ı gördüm, adam tek başına oturuyordu. ben içki almak için arkadaşımla bara giderken soldaki burger king'te uğur uçar ve arkadaşlarını gördüm. muhabbet ederlerken gidip maçın sonucunu sordum, uğur uçar 0-0 dedi, ben de beraberlik oynamıştım "iyi o zaman" diyince "alt mı oynamıştın?" deyip güldü. buraya kadar normal tabi, sıcak ve samimi bir tavrı var. fakat kafileyle aynı uçağa binince biraz olsun durumu çözdüm.

    kaleci benim önümdeki üçlü koltukta yatıyor, önlerinde uğur uçar, ilhan parlak ve ismini bilmediğim (muhtemelen müzmin yedek) bir futbolcu yolculuk boyunca rahatsızlık verecek hareketler yaptılar. arada hostesler uyardı ama devam ettiler. en sonunda gittim "kaleciniz yatıyor, adamı ne yormuşsunuz" diye laf soktum, ilhan parlak "bi bok yapmadı yea" dedi. daha sonra uçak inince iphone'dan premier lig gollerini izleyip birlikte hayret ettiler.

    bu açıdan uğur uçar'ın neden galatasaray'da tutunamadığını biraz olsun anlamış oldum. evet çoğu futbolcu böyle şeyler yapabilir ama o ve diğerlerinin yaptığı gerçekten aşırı ve saygısızcaydı.

    bilgi: eneramo bir hafta sonra gol attı. sayemde herhalde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın