Hazırlık Maçı
3 - 1
  • 44
    ilk yarısı 1-1 sona erdi, hafiften avrupa ligi ön eleme turu maçı tadı aldım ben, çok şükür ki 3 yıldır o günleri görmüyoruz, şampiyonlar ligi gruplarından başlıyoruz, hiç özlememişim yoksa o tür maçları. maça gelecek olursak, bir taraftar olarak hazırlık maçından fazla çıkarım yapmamız olası değil, neticede 9 gündür antrenman yapıyor takım sadece, bu maçta da hazır bir oyuncu izlemeyi beklemiyoruz doğal olarak. hücum varyasyonları, kademeler, üçgenler zamanla olacak şeyler, lakin bazı şeyler var ki, bunların hazırlık maçları geçtiğinde de geçmeyeceğini kestirebiliyoruz. örneğin veysel ve telles'in bölgesinden sapır sapır atak yememiz, savunma arkasına top atılmaları, burak yılmaz'ın kaçırdığı net goller. bunlar takım kampı bitirdiğinde de geçmeyecek şeyler, o yüzdendir ki yatıp kalkıp sezona bu planlamayla başlamayalım diye dua ediyorum.

    ilk yarı itibariyle zevk veren tek olay, bruma'mız oldu. safi yeteneğiyle güzel bir kaç atak izletti bizlere, isteği, mücadelesi de yerinde. zaman zaman melo, emre çolak ve burak da, hücum organizasyonlarında iyi işler yaptı. herhangi bir katkı vermeyenler ise selçuk ve olcan oldular. veysel ve telles, hücumlara özgüvenle destek veren tipte bekler ve bundan mutluluk duyuyorum şahsen. ama savunma anlamında baya yetersiz kalıyorlar, hele de arkalarında iyi kademe müdaheleleri yapan stoperler olmayınca. chedjou yine kritik denebilecek hatalar yaptı ama kornerde o kafayı vurabilecek takımımızdaki tek adam da kendisi. balta da aksamadan oynadı. yediğimiz golde önce yerdeki adamdan çalım yiyen selçuk ve telles, daha sonra sağ kolunu kaldırmaktan aciz kalecimiz eray büyük suçlular.

    şaka maka asa yakın kadroyla sahadayız, elbette katedecek çok yol var daha, ama sezonun genelinde as kadromuzda bu 11'den 7 veya 8'ini izleyeceğiz. muslera, semih, sneijder ve belki bir sağ bek veya stoper eklenecek. sneijder hücum gücümüzün tek başına yüzde ellisini oluşturan bir adam, lafı açılmışken çok özledim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın