resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 390
    gereksiz denemelere tantanalara girmeyip 4-2-3-1'de israr edecek gibi gorunuyor. isabet olacak. gectigimiz yil mancini illa melo ve selcuk'a ceyhun'du yekta'ydi eklemeye calisip oyunculari sikistirip duruyordu. galatasaray ne ileride oynayabiliyor, ne de kaybettigi topa baskida cogalabiliyordu.

    savunma oynanir tabi, ancak galatasaray icin mesele savunmayi ileride oynayabilmek. simdi sneijder, burak, olcan ve bruma'yla ciddi anlamda dinamik bir ileri dortlu ve onlari surekli ileri iten bir melo-selcuk ikilisiyle cok daha saglikli bir galatasaray izleyecegiz. tabi burada kritik nokta savunma: ileride oynamaya calisan her takim gibi galatasaray da savunmasinda uyumlu ve etkili bir 4lu bulmak zorunda. simdilik o bolgeye sadece telles ve semih yazilabiliyor malesef.

    bu baglamda prandelli'nin sapkadan tavsan cikarmasi gerekecek. ya beklenmedik bir oyuncuyu tercih edip ondan verim almaya calisacak, ya da oyun stilini savunma oyuncularindan daha fazla verim alabilecek bicimde duzenleyecek. bunun cok da zor olmadigini 2011/2012 sezonunda gorduk: topa sahip olan ve kaybettiginde presi onde baslatabilen bir takim ujfa-semih tandemiyle, balta gibi bek icin agir bir oyuncuyla ve eboue gibi donuslerinde problem yasayan bir bekle dahi cok saglikli savunma performanslari gosterebildi. yeter ki dogru futbol oynansin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın