• 8221
    enteresan prensipleri olan sözlüktür. çoğu zaman gerçek hayatla bağlantısı olmayan hededir hödedir. iki arada bir derede kalmış sözlüktür.

    sözlük içerisinde kimsenin siyaset konuşmasına izin verilmez, ( (bkz: altıncı nesile öğütler/#1442654) entryde konu ile ilgili görüşlerimi belirttim, tekrar işleme gereği duymuyorum.)
    sebep ise sözlüğün kapanabilme veya ceza alabilme ihtimalidir. moderasyonun sıklıkla kullandığı öbek ise; "kimliğiniz açık bir şekilde insanlarla nasıl bir iletişime giriyorsanız burada da aynı şekilde iletişime geçin ve mevzu bahis kişi-kuruluş hakkında yazdıklarınız gerçek hayatta da yazabileceğiniz şeyler olsun." peki, içinizde normal hayatta bir fenerbahçeli'nin karşısına geçip nkfvas diyebilecek delikanlı var mı? tabii ki yok. ama burada atış serbest ve moderasyon bu iletileri silmiyor, hatta moderasyon (bkz: harry kewell the wizard of oz) kendisi de yazıyor. diğer bir taraftan bir başkası ahmet çakar'a, emre belözoğlu'na küfür ettiği için 1 ay ceza alabiliyor. emre'nin anasına küfretmek neden bir ceza sebebi oluyor da bütün fenerbahçelilerin anasına sövmek olmuyor? hayır da ölçünüz nedir arkadaşım neyi nasıl neyden ayırt ediyorsunuz? olayı saptırmadan, trolleşmeden anlatabilecek bir yönetici var mı ? emre'nin anası ana da ahmet'inki ana da ötekilerinin ki ne oluyor? bu arada eminim içinizde kardeşi çocuğu, yeğeni fenerli olan bir çok kişi vardır bu olayı nasıl içiniz kaldırıyor onu da anlamak güç ya neyse siktir et orası sizin bileceğiniz iş. bu küfürün de nasıl bir zeka ürünü olduğunu anlamak güç zaten? mutlaka , ama o öyle bir küfür değil yeaacılar tüneyecektir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın