resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5511
    ardından yakılan ağıtları anlamadığım futbolcu. sabri oynadığı yıllar boyunca galatasaray'a ne verdi? kendisini ne kadar geliştirdi? hakan şükür galatasaray'dan ayrıldıktan sonra bir kanalda konuşuyordu. hakan takımda antrenmanlar dışında en çok çalışan futbolcunun arda olduğunu, sabri'nin ise antrenman dışında hiç ekstra çalışma yapmadığını, bu yüzden kendisine kızdığını söylüyordu.

    sabri yıllarca galatasaray altyapısının ekmeğini yedi ve galatasaray spor kulübüne yakışmayan hareketlerde bulundu. (lig tv mikrofonuyla yaptıklarını hatırlatmama gerek yok sanırım) hatta bu yıl gideceğinin farkında olarak saçma sapan bir reklamda oynadı ve son volesini vurdu. evet galatasaray kaptanının oynadığı reklamı hatırlıyor musunuz?

    sabri'nin oynayabileceği en iyi takım galatasaray. bunun bilincinde olarak hep galatasaraylılığını ön plana çıkardı, taraftara oynadı. sahada ise yapabileceği tek şeyi yaptı, mücadele etti. ama artık yaşlandı, üstüne takım onun az da olsa verimli olabileceği kaos futbolunu artık oynamıyor. sabri'nin 10 üzerinden 2-3 olan katkısı artık 1 bile değil.

    bir de işin saçma vefa boyutu var. ne yapacaktı galatasaray? vefa diye sabri'ye 2-3 milyon euro daha mı hibe edecekti? ışıl'a yapılan vefasızlıktır. ama sezonun daha başında, transfer dönemi yeni başlamışken bir oyuncuya seni düşünmüyoruz demek nasıl vefasızlık ya da ayıp oluyor anlamış değilim?

    yahu arkadaşlar bu adamın araba koleksiyonu var. galatasaray dışında oynayabileceği herhangi bir takımda o arabaların yarısını alacak parayı kazanamazdı. ezcümle; bu takım sabri'ye hak ettiğinin çok fazlasını verdi, bırakın şu yersiz duygusallığınızı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın