• 3260
    şike gerçeği ortaya çıktığında , puan silme sonucu iliklerine kadar işlemiş sömürücü ve ahlaksız yöneticileri cezalandırıp klüpten atarak klüp olarak yeniden doğma şansını geri tepip, kangren olan şike yarasını ve kifayetsiz yöneticileri bünyede tutmak suretiyle en az 10 yılını heba edecek olan klüp.

    mahkemelerde tapeler ve deliller ortaya çıkıp, tercüme edilip , uefa'ya yollandığında ve 3 yıl ceza yendiğinde artık iş işten geçti. olay ölümsüzleşti, italyanda ladri dendiğinde nasıl juventus akla gelirse, bizde de artık isim vermeden ''şikeciler'' dendiğinde fenerbahçe geliyor. artık şike, dellileriyle kamuya açık bir bilgi oldu ve niyetlenen her yabancı/yerli resmi kurum günün birinde zaman aşımına uğramaksızın gidip o dosyayı açıp cezasını verir. çünkü vicdanlar rahat değildir, çünkü herkese kötü örnek oluşturmaktadır bu haliyle, çünkü önünü alamayacakları ulusal ve uluslararası etkileri vardır, çünkü hala birçok insan futbolu seviyor ve temiz kalmasını istiyor. türkiye'de üstünü siyasi güçle örtmek ve dışarıda zamana oynamak/süreci uzatmak; sadece günü kurtarmaktır.

    somut olan başka bir gerçek ise, fenerbahçe'ye ölçüsüz şekilde çok büyük destek vermekte olan rte zamanında bile, binbir türlü engel ve kösteğe rağmen galatasaray'ın ezeli rakibinden, 3 sene içinde, en az 120 milyon euro fazla gelir elde edip kendini kadro ve klüp olarak yenilemiş olarak çıkmış olmasıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın