resim
Nordin Amrabat
Takım:AEK Atina
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:37
Boy:1.79
Uyruk:Fas
  • 3207
    kadrodaki birçok oyuncunun 3'de 1'i maliyetine kadromuzda yer alan futbolcu. bütün sezonu bay geçtiği falan da yok sakatlık makatlık vs.

    oynadığı her takımda süre aldığı müddetçe kayseri malaga ve galatasaray cl maçlarında takımı katkısını ortaya koyan futbolcu.

    işin en kötü tarafı bazı taraftarlar bu adam küfrederek aldıkları formanın kombinenin parasını çıkarmaya çalışıyorlar, evet amrabat aptal, sen çok akıllsının sanki amk, adam fas dan çıkmış parasını kazanıyor.

    futbolcuları sevin ama aşık olmayın denmiş kendisiyle ilgili, sevmeseniz de olur ama küfür yok.

    ayrıca bu adamın oynadığı futbol belli, kimse sneijder in oyun zekasının %10 ununu beklemiyor, ama zaten 1-2 futbolcu dışında çok zeki bir futbol oynamıyor takımımız, zaten tarihimizde de zeki top oynayan takım çıkmadı bu ülkeden.

    evet zekası yok ama belli fiziksel özellikleri ve yeteneği olduğu kesin. yani görev tanımı kendisine iyi bir taktisyen hoca tarafından verilirse başarılı olabileceğini düşünüyorum. özünde çok bencil bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum ama td yardır koçum hadi oğlum diyorsa da yapacak birşey yok. bence yönlendirilmesi lazım. ama sanki hocaların da hoşuna gidiyor topu ileride tuttuğu süre götü mötü dayararak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın