• 690
    21 temmuz 2014'te, atv kanalında başbakan ile gündem özel programını izledim. program canlı olarak yayınlandı. olayın kahramanları ise soru sormakla görevli olan gazeteci mehmet barlas ile doğal olarak başbakan rte idi.

    gündem ise belli. cumhurbaşkanlığı seçimi, gazze ve suriye gibi konular. şimdi bu mehmet barlas denen gazeteci zat, piyon! bütün program boyunca doğru düzgün bir soru sormadı, soramadı. evet, kendisi genelde iktidarda olanların yandaşlığını yapmasıyla bilinir. ama bu kadarı da ayıp be! yaşlı başlı adamsın, yıllardır bu mesleği icra ediyorsun ve böylesine kötü durumlara düşüyorsun. ve belli ki bu durumdan da memnunsun. bütün program boyunca rte'ye yağlama işlemlerini çok güzel bir şekilde yerine getirdin.

    zaten bu herifi ne zaman ekranda görsem sinir oluyorum. bir de yerel seçim (2014) zamanında, izmir'i akp kazanamayınca (doğal olarak), "izmir, ak parti adayı binali yıldırım'ı seçmeyerek büyük bir fırsat tepti" demişti, bu zat! güzel izmir'i ağzına bile almaması gerekiyor! en kötü izmir, ak parti himayesindeki izmir'den, her zaman daha güzeldir! daha özgürdür!

    mehmet barlas ve "sahibine" mutluluklar diliyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın