resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 385
    kendisinin oruç tutma meselesiyle ilgili bir şeyler söylemek istiyorum.

    bu haber ne derece doğru bilmiyorum ama, açıkçası oruç tutup tutması beni çok ilgilendirmiyor. yani oruç tutarsa, ne süper adammış falan demeyeceğim. o kendi bileceği iş. sadece ben kendisinin, böyle bir durumu sırf şirin gözükmek için yapmayacağını biliyorum. yani bu adam gerçekten oruç tutarsa, bunu kendisini daha iyi hissedeceği için yapar. show amaçlı yapmaz. bu konuda kesinlikle art niyet aramam kendisinde.

    kendisi çok dindar biri. batıl inançları üst seviyelerde yaşayan bir kişilik. kendisi bütün inançlara saygı duyan bir insan. bilmiyorum daha önce yazıldı mı ve haberiniz var mı ama, kendisi 2012 futbol avrupa şampiyonası'nda, yani italya milli takım teknik direktörüyken, asistanları ile birlikte geceleri saatlerce bir manastır'a yürümüşlerdi. bielany manastır'ına, varşova semalarında... hem de turnuva boyunca 2-3 kere. bu bielany'de olan manastır, kamp yaptıkları yere 20 kilometre uzaklıktadır. yani prandelli, sırf inançları yüzünden, böylesine büyük bir turnuva devam ederken, geceleri asistanları ile birlikte 2-3 kere 20 kilometre uzaklıkta olan bir manastır'a yürümüşlerdir. şimdi kimse niye arabayla gitmemişler falan demesin. esas mesele oraya yürümek zaten.

    uğur getirdiğini, kendilerine ilahi bir güç verdiğini düşünerek oraya yürümek. yani bu adam böylesine enteresan bir kişilik. yani oruç tutsa da, tutmasa da, ben bu gibi konularda kendisinin samimiyetine inanıyorum. inançlarına saygı duyuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın