• 346
    (bkz: #1527839)
    devam ediyoruz efendim. entrylere bölerek yazıyorum çünkü aksi taktirde çok çok uzun olur.

    sen misin istifa eden? rahat koltuğunu bırakıp giden? o kadar lig açtım o kadar alt lig açtım ama dünyanın en alt liginde olduğumuz için herhalde hiç kimse istemedi. mülakata bile çağırmadı. tüm takımlara iş başvurusu yaptım yılmaz vural gibi mk * lan 6. ligde düşmemeye oynayan takım bile başvuruma gülüp geçiyor bir de aşağılıyor pezevenkler. 4 ay işsiz kaldım. lig başladı 2 ay geçti ingiltere 6. ligi güney grubunun sonuncusu welling(2 ayda 1 gol atmışlar puanları yok) görüşmeye çağırdı. beyefendiler de 1 ay bekletti başkasını aradı. bulamayınca el mahkum benimle sözleşme imzaladılar. bir de utanmadan mülakatta her şeye karıştılar. benim de el mahkum kabul ettim.

    başladık welling macerasına. vay stalybridge'im yiğidim ben senin kıymetini bilememişim :( takımda 16 tane oyuncu yok yedek kulübesinin yarısı boş oynayacağız resmen. kulüp benden fakir amk. kardeş payı'ndaki muhasebeci olsa geçinemez amk. yine de takım toplantısı yaptım oyuncular yazık iyi niyetli. verdim gazı verdim gazı. takım olarak kenetlendik, kendimize inandık. detaylı ve uzun bir şekilde maça hazırlandık. maç kendi evimizdeydi. taraftarımıza(3 adet) galibiyet yemini ettik. sonuç: ezile ezile 4-1 yenildik. o golü de rakip acıdı da 90+3'te attık amk. ben de bastım istifayı. çıktım yerel kanal welling tv'de saba tümer'in konuğu oldum. ingiltere alt liglerine gereken önem verilmiyor. ingiltere alt liglerinde yönetim futbolu bilenlere bırakılmalı. bana chelsea'de şans verilmiyor verilse şampiyon yaparım dedim. ingiltere milli takımını türk antrenörler çalıştırmalı dedim. yalnız kulüp 2 forma satmıştı. ilerde koleksiyon yaparım diye 3 aylık maaşımı biriktirip bir forma da ben aldım.

    tazminat almadım diye welling sözlükte(4 üyesi var. biri w e l l i n g, biri welling abi, biri welling of oz biri de wellingsor)
    wellingsor beni öve öve bitiremedi şöyle büyük adam şöyle vizyonlu adam ama bize fazla abi biz kıymetini bilemedik :( dedi. vallahi anam babam böyle savunmazdı sağolsun.
    welling abi: şaraptan anlıyor takımda kalmalıydı dedi. halbuki şarap falan içmem sevmem. herhalde takım elbiseyle(lise mezuniyeti için almıştım zamanında paçaları kısa geliyor) izliyorum maçı, maç sonunda artist artist konuşuyorum diye diye öyle bir izlenim bıraktım.
    w e l l i n g: 2.5 euroya takım kurdu. bu takımı kurun şampiyonluğa oynar dedi.
    sonra üye olup tüm taraftara teşekkür ettim ben de ama sonra welling of oz gelip niteliksiz entry diye sildi :(

    devam edecek...
App Store'dan indirin Google Play'den alın