• 343
    sadece bunda değil de fm serisinde beni ifrit eden bir şey var. şimdi gidip bir oyuncuyla sezon başında sözleşme yeniliyorsunuz. adam gençten gelmiş, sezon boyunca sizi taşımış falan. 120 k maaş alıyor ama. haklı sözleşme istemekte. sonra sözleşme yapıyosunuz 2.2 milyona. o sözleşmeyi yaparken de temsilcisi ağzınıza sıçıyor. bir ayar vermeler falan. lan 120 k maaş alıyoken ben çıkarıyorum 1.5 milyona. başlangıç talebinden 100.000 inmiyo itoğlu it. e senin oyuncunun bende daha 3 sene kontratı var. nolacak? yapmıyorum sözleşme. neyin ayarını veriyosun amına kodumun malı? kovarım lan seni. bodyguardlara attırırım. giremezsin bir daha kulüp binasına. hayır oyuncu da ayrı bir inat. değiştir diyorum menejeri. değiştirmem diyo. oyna amk o zaman 120 k'ya yarak kafalı....

    neyse bir şekilde 2.2 milyona anlaşma sağlıyoruz. yeni sezonun ilk 10 maçı oynanıyor. tekrar bir huzursuzlanma geliyor adama. neymiş maaşı azmış. bakıyorum yeni sözleşmesinde ne istediğine. oha imza parası sadece 4.000.000 istiyor. e önceki sözleşmede de 1.000.000 almıştın?? senin bana vermen gerekmez mi amk 2.2 milyondan 5 milyona çıkaracaksak maaşını?

    ee sonra noluyo? ben adamı kadro dışı bırakıyorum. 2. takıma gönderiyorum. salyagoz sert menejer. yok efendim öyle yağma. bak semih kaya'ya... kaç sene oynadı hiç gıkı çıkmadı.

    sen kötü performans verince yada ihtiyacımız kalmadığında maaşında indirim yapıyo musun? gerçekten bir noktadan sonra mantıksız e can sıkıcı oluyor işler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın