resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 9660
    ben hayatımda böyle ironi görmedim lan.

    arda'nın aziz yıldırım'la aynı ortamda oturduğunu görünce diyorsunuz ki sen seni sevenleri üzdün.

    be arkadaşım, şu laf nerden geldi, kim söyledi, kime söyledi bir düşün önce.

    evet, metin oktay fenerbahçe ikinci başkanına söyledi bu sözü. hem de gazinoda yemek yemek üzere buluşmuşlardı. bizi sevenleri üzmeyelim de demedi bak, bizi sevenleri üzmeyelim "baba" dedi.

    ne yapak la şimdi? bu fenerbahçe ikinci başkanı hiç şikeye falan bulaşmamıştır, mafyavari işleri falan yoktur, varsa da kimsenin haberi yoktur diye tamamen oturma organımızdan bir önerme sallayıp metin oktay'ı mı göklere çıkarak? ne yapak amk? bi söyle ne yapak la?

    amk hayır arda metin oktay'dır, efsanedir falan demiyorum da emin ol her galatasaray futbolcusunun karşı taraftan futbolcu ya da yönetici arkadaşı, bir ortamda karşılaşıp yediği içtiği, muhabbet ettiği vardır yavrum. sen çok saf, romantik sanıyorsun bu işleri de vallahi öyle değil. cidden öyle değil bak.

    sabri mi? ona sanki küfretmiyorsun amk. senin istediğin terminatör. hem hardcore yetenekli olacak, hem de senin nefret ettiklerinden nefret edecek. yok ya.

    adam ben galatasaraylıyım diyor abi. bitmiştir. ben buna bakarım. ha gider fenerbahçe forması giyerse emre belözoğlu'na ettiğimden çok küfür ederim, ben ihtimal vermiyorum şahsen böyle bir duruma da.

    neyse.
App Store'dan indirin Google Play'den alın