• 189
    (bkz: #1526484)

    hiçbir şekilde savunulmasına gerek olmayan yazar zira yanlış bir şey söylememiştir.

    "seni çekemeyen ibnelerin yüzüne tükür" mevzusuna aslında girmeye gerek bile yok çünkü bir insanı sevmemek başka çekememek başka bir olaydır. sevmezsin, sevgi göstermezsin ama çekemezsen sürekli onunla uğraşıp durursun ve biz hakan şükür'ü sevenler ve efsane olarak görenler kendisini sevmeyenlerden değil belki ama çekemeyenlerden nefret ederiz.

    ve gelelim efsane konusuna. bu adam efsane değil de kim efsane bana biri bunu açıklasın. bir takımın efsanesi demek o takımın adı söylendiğinde ilk akla gelen kişiler demek değil midir? galatasaray denince ilk kim geliyor senin aklına? barış özbek mi?

    neymiş efsane olmak için galatasaray'ı hayatının merkezi yapmak yetmezmiş, golcü olması yetmezmiş (hakan şükür zaten golcü değil golcünün tillahıydı), karakterli olması lazımmış. yıllardır sabri'yi de bu argümanla savunduğuna göre çoğu yazarın demek ki gerçek efsanemiz sabri sarıoğlu!

    (bkz: bugün de sabri'ye saydım anne)

    demek ki diego armando maradona da arjantin milli takımının efsanesi değil. kokainciden efsane mi olur?

    kim ne derse desin arkadaş hakan şükür bu takımın efsane kere efsanesidir. futbol hayatı dışında ister benim karşıt görüşümdeki partide millet vekili olsun, ister pazarda limon satsın beni ilgilendirmez.

    bu takım en iyi dönemini bu adamın çok çok büyük katkı sağladığı bir dönemde yaşamışsa, bu adam bu takımda kırmadık rekor bırakmamışsa, yeri gelmiş bizleri hem güldürmüş hem ağlatmışsa hakan şükür efsane değil, efsane hakan şükür'dür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın