resim
Sinan Bolat
Takım:Westerlo
Mevki:Kaleci
Yaş:35
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 206
    kendisi kafamdaki yeni galatasaray yapılanması dahilinde olan bir isimdi; bu nedenle alınmasına çok sevindim. nedenleri ile açıklayayım:

    öncelikle kadro yapısı dikkate alındığında herkesin kafasındaki oyun şablonu'nun 4-2-3-1 olduğunu varsayıyorum. en azından benim kafamdaki ana şablon bu.

    kafamdaki kadro muslera - veysel (hamit) - semih, koray - telles - melo - selçuk (4 ve 2) bruma - şıno - olcan ileride tek forvet burak.

    eldeki malzeme bu çünkü.

    bununla birlikte iyi bir yerli kaleci -ki bence kaleci önündeki defanstan ayrı değerlendirilemeyeceğinden sinan'a kötü diyemeyiz- takımda taşları yerinden oynatmak için çok faydalı olacaktır. yedek kulübesinde 2 m boyuna rağmen çizgide dururken üstünden gol yiyen eray olduğu için oynayamayacak muslera taşını özellikle evde baskı kurulması gereken ve kapanacak takımlara karşı değiştirme imkanı bizlere her mevkide oynayabilecek bir yabancı oyuncuya kontenjan açma hakkı tanıyacaktır.

    örnek vereyim:

    muslera-sinan değişikliği yapıldığında; yerli 3 stoperimiz semih, koray ve hakan'dan birinin yerine takımda tutulacağına inandığım - halen kendisini, para ve bir miktar dany vererek ömer toprak'ı zorlamamız gerektiğine inanıyorum- chedjou, orta sahada olcan'ın eksikliği halinde yine kadroda tutulacağına inandığım amrabat veya forvet'e alınacak ve ceza sahası çevresinde etkili bir forvet olan - kesinlikle almeida değil - beklenen transfer'e yer açılabilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın