resim
Hakan Şükür
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:52
Boy:1.91
Uyruk:Türkiye
  • 2383
    kendisini hitler ile aynı kategoride değerlendirecek mantaliteye sahip kişileri görmemize sebebiyet vermiş efsane. kendisinin siyasi görüşü ülkeyi gerici ve kan kokan bir coğrafyaya dönüştürmekteymiş. kime göre bu görüş? tabi ki kendisinin zıttı ideolojiye sahip olanlara göre.

    o zaman bu mantaliteye göre metin kurt'u da istememek lazım. zira sovyetler birliği, arnavutluk, romanya, kuzey kore ve çin gibi katliamcı ülkeler geliyor akıllara. ya da stalin, pol pot, enver hoxha, çavuşesku gibi sol görüşlü katilleri gösterip, "metin kurt'ta solcuydu istemezük" mü diyelim? söz konusu ideolojiniz oldu mu sapıtmayın bir zahmet. sağ olsun, sol olsun kimse yaşadığı ülkeyi bataklığa sürüklemek istemez.

    bu arada inter'e giderken bonservissiz gitmemişti. o olayı bilmeyen genç kardeşlerimiz olabilir. dönemin yönetimiyle el sıkışmıştı sezon sonu avrupa'ya gidebilmek için devre arasında kendisini isteyen juventus'a transfer olmaktan vazgeçti bu sebeple. hakan'a 7.5 milyon marka bonservis verene gidersin denilmişti. sezon sonu yönetim, sözünde durmadı ve bu maddeyi 17 milyon marka çıkarmak istedi. hakan bu sırada inter ile anlaşmıştı ve gitti. daha sonra çıkan anlaşmazlık galatasaray ve inter arasında gerçekleşti. fakat sonuç olarak galatasaray 16 milyon mark kazandı bu transferden.

    http://www.radikal.com.tr/haber.php?haberno=2008

    arda turan gidene kadar en çok kazandıran türk futbolcusu hakan şükür'dü. galatasaray'a tekrar dönüşünde ise neredeyse hiç para almadan sembolik bir rakama oynamıştı. bunu adnan polat'ta söylemişti hatırlarsanız.

    ayrıca müzede bir çorabı bile yoktur ve bunu söylemeye hakkı vardır. alex gibi fenerbahçe'ye, hakan şükür'ün verdiği hizmetin yarısını vermemiş bir adamın heykeli dikiliyorsa, hakan gibi türk tarihinin gelmiş geçmiş en büyük sporcularından biri olan bir ismin, galatasaray müzesinde yer alması gerekmektedir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın