• 1
    sözlükte bir çok arkadaşın ısrarla aksini iddia ettiği gerçektir. uefa kupasını kazandığımız sezon hakan şükür sözleşmem benim bitti diyerek inter'e bedavaya transfer olmuştur. uzun ve zorlu bir süreçten sonra galatasaray bonservisinden ar aor para kazanabilmiştir ki o da hakkının çok altındadır. kimse yanlış anlamasın sözleşmesi biten her oyuncunun bonservissiz transfer olması onun anasının ak sütü gibi helaldir. ama işin içine profesyonellik katan insanlar amatör ruha sahip olunması gereken efsane mertebesinde yeri yoktur.

    faruk süren'in hürriyet'e verdiği demeç

    --- alıntı ---

    biz bu üç futbolcudan büyük para kazanmayı hedeflemiştik. ancak, onlar gidip kendi başlarına sözleşmeye imza attılar.
    okan'ın inter kulübü'ne transferinden hiçbir şey almayacağız. emre'den gelecek yetiştirme parası ise 1.5-2 milyon doları geçmez.
    oyuncularımız avrupa'ya bedava gidiyor. ülke içinde bir transfer bize 7-8 milyon dolara maloluyor. sistem değişmezse kulüpler batar.

    kendileri anlaşti

    g.saray kulübü başkanı faruk süren, hürriyet'e ilginç açıklamalar yaparken, ‘‘geçtiğimiz yıl inter'e giden hakan şükür ve gelecek sezon için inter'le anlaşma yapan emre ve okan g.saray'a büyük zararlar verdi’’ dedi. süren daha sonra, ‘‘g.saray bu 3 futbolcudan büyük paralar kazanmayı hedeflemişti. ancak onlar, kendileri anlaşma yolunu tercih ettiler’’ diye konuştu.

    iki yil sürebilirdi

    hakan şükür pazarlığına da değinen başkan süren, konuşmasını şöyle sürdürdü: ‘‘her şey fifa denetiminde oldu. fifa, ‘bu şon şansınız, anlaşamazsanız kararı 16 mayıs'ta ben veririm. ve bu konu da mahkemeye gider. mahkeme 2 yıl sürebilir. üstelik, ülkenizde dolara verilen faizi hesaplayın, mantıklı davranın. bu işten karlı çıkarsınız' diye bir de uyarıda bulundular.’’

    --- alıntı ---

    http://arama.hurriyet.com.tr/...news.aspx?id=-242556

    ayrıca

    --- alıntı ---

    resmen inter'de
    hakan şükür, dün ünlü italyan kulübüne 3 yıllığına imza attı. hakan şükür, g.saray'da başarılarla dolu geçen 8 yılın ardından, dün resmen interli oldu.

    günlerden beri beklenen ve medyanın büyük ilgi gösterdiği imza töreni milano'da yapıldı. golcü futbolcu kendisini 3 yıllığına interli yapan resmi sözleşmeye imza atarak, günlerden beri konuşulan çeşitli spekülasyonlara sebep olan transfere son noktayı koydu.
    g.saray bu transferden bonservis bedeli olarak 18 milyon dolar talep ederken, italyan kulübü bu rakamı vermeye yanaşmıyor. şayet taraflar arasında anlaşma sağlanamazsa konuyu fifa çözecek. hakan ise, her yıl için inter'den yaklaşık 3 milyon dolar alacak.

    --- alıntı ---

    yine ayrıca

    --- alıntı ---

    galatasaray, inter'le anlaşan hakan şükür'ün bonservis bedelini yarın futbol federasyonu'na yatıracağı öğrenildi. italya'nın inter kulübü'yle sözleşme imzalayan, ancak 13 milyon dolarlık bonservis ücreti yüzünden iki kulübün anlaşma…
    galatasaray, inter'le anlaşan hakan şükür'ün bonservis bedelini yarın futbol federasyonu'na yatıracağı öğrenildi.

    italya'nın inter kulübü'yle sözleşme imzalayan, ancak 13 milyon dolarlık bonservis ücreti yüzünden iki kulübün anlaşma sağlayamadığı hakan şükür için galatasaray kulübü'nün, golcü futbolcunun serbest kalmaması için ilk adımı yarın atıyor.

    sarı-kırmızılı kulüp hakan şükür'ün bonservis bedelinin 5'te 1'ini yarın federasyona yatırak, futbolcunun kulübün malı olmasını da garantilemiş olacak.

    galatasaray'ın yarın mesai saati bitimine kadar bu parayı yatırmaması halinde ise hakan şükür bonservis bedeli ödenmeden, inter'e gidebilecek.

    --- alıntı ---

    bir de şu var

    http://yenisafak.com.tr/...ziran/15/hbilal.html
App Store'dan indirin Google Play'den alın