resim
Andrea Pirlo
Görev:Teknik Direktör
Takım:Sampdoria
Yaş:45
Uyruk:İtalya
  • 346
    klas oyuncuya her zaman yer vardır! hele de bu pirlo gibi efsane bir oyuncu ise şartlar da uygunsa neden olmasın? büyük maçlarda atacağı bir çapraz top, bir araya pas veya bir duran top işin rengini değiştirir.
    ben hedef santrafor burak olacaksa onu yedekleyecek mevlüt'ün alınması taraftarıyım.
    kalan 1 kişilik yabancı kontenjanı da pirlo'ya harcanabilir.
    eğer chejdou ile yollar ayrılırsa prandelli'nin istediği bir de yabancı italyan stoper alıp işi bitiririz.
    tarık ve ishak'ın takıma katılması hem yerli zenginliği katar hem de yaş ortalamasını düşürür. ancak konuşulan fiyatlardan olması imkansız. takas vs. gibi opsiyonlarla makul seviyelere çekilebiliyorsa alalım. alamıyorsak da veysel, hamit sağ bek için hakan balta veya varsa altyapıdan genç arkadaşlar da telles'in yedeği olarak düşünülebilir. zira telles de 21 yaşında. pekala brezilya'lı genç bir çocuk bize gelip oynuyorsa altyapından sol bek yedeği en azından çıkartırız diye düşünüyorum.

    özetle kritik olan nokta bence yerli kaleci yedeği, stoper meselesi ve santrafor meselesi. santrafordaki teknik direktör tercihi önemli. hoca eğer burak, umut bana yeter bir de bunlara iyi bir türk golcü alın derse yabancı hakkımız için orta sahada başbakan'a yer açarız.
    stoper için de mevcut şartlar, chejdou'nun kontratı, verilen bonservis gibi detaylar göz önünde bulundurulduğunda eğer ciddi bir talibi çımayacaksa chejdou kalı gibi görünüyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın