resim
Didier Yves Drogba Tébily
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:46
Boy:1.89
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 5504
    2 sene için 4 milyon euro imza parası, 4 milyon euro da yıllık ücret kazanmış olan futbolcu.

    yıllık 6 milyon euro alan bir oyuncu katkısı ise hiçbir zaman verememiştir. takımın geçen sezonki ruhsuz görüntüsünün de 1 numaralı sorumlusudur bence. "topu bana atacaksınız", "top benim oynatmıyorum" tripleri yüzünden diğer futbolcular oynamak istemiyordu. fatih terim'in ilk sezonunda pası atıp köpek gibi koşan futbolcular pas attıktan sonra "banane lan ne yapıyorsa yapsın tek başına" modunda takılıyorlardı sahada geçen sezon.

    öyle ki orta saha casper gibiydi. oyun planımız; muslera -> önündeki defansa topu ver-> defans topu drogba'ya şişirsin şeklindeydi.

    sözün özü galatasaray'a katkıları elbette var ama zararı bence yararından çok daha fazla oldu drogba'nın. şöyle bir örnekleme yaparsak kendisinin vergisiz aldığı 6 milyon euro ispanyada veya almanya'da filan 11-12 milyon euro'ya tekabül ediyor. bu liglerde o parayı alan futbolcular da messi ve ronaldo filan.

    tamam bizim ülke boktan olabilir ama bu tip futbolculara bu kadar paralar verip takımın ve sistemin içine edebilecek kadar da boktan değiliz kimse kusura bakmasın.

    şu "ölüsü yeter" zihniyeti ile bazı oyuncuları putlaştırmayı bıraktığımız, genç oyuncuları destekleyerek onlara sabır gösterebildiğimiz zaman bizim ülke biyerlere gelecek.

    not: drogba hastası ve kendisini inanılmaz seven birisiyim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın