resim
Brendan Rodgers
Görev:Teknik Direktör
Takım:Celtic
Yaş:51
Uyruk:Kuzey İrlanda
  • 7
    liverpool ile yaptıkları ayakta alkışlanası genç teknik direktör. 2013-2014 sezonunda büyük bir fırsatı chelsea maçını kaybederek kullanamadı. ben içerde kaybettikleri bu maçı 1995-1996 sezonundaki trabzonspor-fenerbahçe maçına benzetiyorum. iç sahada beraberlik bile işine gelebilirdi liverpool'un ama onlar kaybettiler. umarım ts gibi bir daha şampiyon olmaları için yıllar beklemeleri gerekmez.

    2014-2015 sezonu başlarken ise en önemli oyuncusunu suarez'i kaybetti. gerçekten de çok önemli bir kayıp çünkü bu adam premier ligde yılın oyuncusuydu. rodgers çok hızlı dikine bir futbol oynatmaya çalışıyor. hızlı, çabuk adamlarla top hızlıca rakip kaleye taşınmaya çalışılıyor. suarez bu yapının en önemli parçası idi topu taşıyordu, adam eksiltiyordu, pas veriyordu, asist yapıyordu, her türlü goller atıyordu. şimdi onsuz aynı oyunu oynamak zor belki ama bu adamın taktik tarafı güçlü oyuncularını kendi futbol felsefesine inandırıp, bu taktikleri uygulatabiliyor. 2 sezondur genç, potansiyelli ve kendi felsefesine uygun transferler yapıyor, doğru adamlara güvenip tecrübe kazanmalarını sağlıyor.

    liverpool sonunda premier lig şampiyonluğu için doğru teknik adamı buldu. soru şu ki manchester united'in sir'e sabrettiği kadar sabredebilecekler mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın