resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5481
    artık kendisi ile yolun sonuna geldiğimizi anladığım için bu satırları yazıyorum. olur da karar değişirse de baki kalsınlar. kendisinin gönderilmesine hem üzülüyorum hem seviniyorum.

    sabri 11 yıldır galatasaray'ın a takım futbolcusu. 11 senede kimler ile çalıştı?

    fatih terim, hagi, eric gerets, kalli , skibbe, rijkaard, tekrar fatih terim, roberto mancini.

    ya bu adamların hadi biri veremedi, ikisi veremedi, arkadaş hiçbiri mi bir şey veremedi sana? bir gıdım mı ilerleme kaydetmez insan?

    ilk başlarda hızı ile deli fişek olarak ortaya çıktı, sonra orada kaldı. 11 sene boyunca, türkiye'ye gelen en iyi ve kariyerli hocalar ile türkiye'nin en kaliteli antrenman tesislerine sahip iken insan hiç bir şey mi katamaz futboluna?

    yerinde başkası olsa ve internette dolaşan capsleri ile kendisiyle dalga geçilse yazın tatili matili bırakır günde 412481 orta yapar, %90 orta isabeti ile 30 asist falan yapar. yok abi, ben onları anlıyorum dedi ve durmaya devam etti.

    kaptanın ve reyizin gidişi üzer elbet, üçlüler eskisi gibi olmaz. ancak çalışmayana forma yok mantığı ile kulübün gediklisi sabri'nin gitmesi galatasaray adına bir reformdur. verilen net bir mesajdır. galatasaray "kapak atma" takımı değildir. formayı terletmek, çok koşmak yetmez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın