• 19637
    "iyi bir tatil dönemi geçirdim. beraber olma fırsatı da bulduk. çok iyi geldik buraya. çok hazırız ve istekliyiz. inşallah bu isteklerimizi sahaya yansıtarak başarılı olacağız inşallah."

    "evlenmeyi düşünüyorum yakın zamanda. tatil çok iyi geçti ama düğünlerle geçti. onların mutluluklarını görmek ekstra mutluluk verdi."

    "kamp yeri çok güzel. herkes buraya çok hayran kaldı. hava çok güzel, antrenman yeri çok güzel. her şey çok olumlu. inşallah istediğimiz kamp havasını yakalarız."

    "kendimi çok iyi hissediyorum. çok huzurluyum. sağlığım yerinde allah'a şükür. (prandelli'ye) hayırlı uğurlu olsun diyorum. inşallah 4. yıldızı hocamız ile brlikte takacağız. dünya çapında kendini kanıtlamış bir hoca. bundan önce italyan bir hoca ile tanışmamız bizim için avantaj oldu prandelli'yi tanımaya. çok iyi bir insana benziyor.

    "herkesle birebir ilgileniyor, şakalar yapıyor babacan tavırları da var. bir futbolcu için sadece taktik disiplin önemli değil oyuncuya yaklaşım da çok önemlidir. onu çok iyi yapıyor. bir gün oldu tanışalı ama o konuda gördüğüm çok olumlu."

    "pirlo ya da bir başka oyunculara benzetilmek de güzel. önemli olan sürekli kazanmayı istemek. içimdeki bu duyguyu kaybetmemek. hayatım boyunca da bu hisleri kaybetmedim ve her yıl çoğalarak devam ediyor."

    "hiç bir zaman dışarıdaki yorumcuların benim için dedikleri beni ilgilendirmedi. hocamın benden istediklerini yapamazsam ben sahaya çıkamam. bunu yapmaya çalışıyorum. insanlar sürekli kıyaslama yapıyor. bu doğru değil. geçen sene belki insanlara göre form düşüklüğü konuşulabilir. saygı duyuyorum. benim futbol görüşüm bu. hocam ne derse her zaman onu yapmaya çalışacağım. bu sene de bu olacak."

    "biz büyük bir takımız. bunu farkındayız. içimizdeki o ruhu kaybetmememiz gerekiyor. biz galatasaray'ın bu ruhu kaybetmememiz gerekiyor. geçen sene bu ruhu kaybetmedik diyemem ama yeterince ortaya çıkaramadık. 2.'lik hiçbir zaman bir başarı değildir galatasaray için."

    "çok iyi bir arkadaşlık var takımın içinde. herkesin kafasında 4. yıldız var. ben bu kadar karakterli oyuncuların bunu başaracağına inanıyorum. bundan önce çok zor bir ortamda 2 şampiyonluğu kazandıysak bu sefer de 4. yıldızı takacağımıza inanıyorum."

    "bruma ve hamit gibi isimler çok önemli. onlara yeni transferler diye bakabiliriz. bu sene çok fitler ve sağlıklılar, en önemlisi bu."

    "olcan transferiyle yöneticilerimiz çok iyi iş başardı. türkiye'nin en formda oyuncusu. onları tebrik ederim. olcan'la 15 senedir arkadaşız, hiç bağımız kopmadı. futbolculuğunu görüyorsunuz, çok duygusal ve iyi kalpli bir arkadaşımdır. o da şampiyonluğu yaşamak istiyor. o her şeyin en güzelini hak ediyor. taraftarlarımızı çok seviyoruz. onlar için oynuyoruz. her zaman bizi destekleyip bize sahip çıksınlar. biz ne olursa olsun onların isteğini yapacağız."

    selçuk inan
App Store'dan indirin Google Play'den alın