• 1
    aslında bu başlığı kendi kendini bitiren oyuncular olarak da açabilirdim, ancak böylesi daha çok hoşuma gitti. gece gece aklıma nerden düştüğüne gelince, şu sıçtımın sudoku gibi yabancı kuralı zımbırtısında takır takır kullanabileceğimiz öyle oyuncular vardı ki, bir anda yok olup gittiler.

    bunlardan ilki 2011-2012 sezonunun delisi, ciğersizi, yeri geldiğinde dehşet savunma yapıp rakibi bozan, yeri geldiğindeyse üst üste 3 çalım atıp arkadaşlarına servis yapan engin baytar. ondan hasan şaş olmasını beklerken bir anda yok oldu gitti.
    aslında bir anda da değil, azalarak bitti. kenisini yedi yedi yedi ve en sonunda bitirdi.

    bir diğeri emre çolak, 2010'nda a takımla çıktığı ilk maç olan denizli belediyespor maçındaki emre neyse, bugün emre de o. o dönem ciddi bir yıldız adayıydı, üzerinden 4 sene geçti, bu süreçte dünya üzerinde ismi cismi duyulmamış oyuncular sırasıyla isimlerini duyurdular, yıldız oldular, büyük takımlara transfer yaptılar. bizim oğlan ise aynı yerde dönüp dönüp duruyor.

    belki karşı çıkanlar olacaktır ancak benim için kazım kazım'da bu listenin kahramanlarından. özellike fifa serilerinde kullandığım "skill moves", yani estetik hareketleri kullanarak çalım atan nadir oyunculardandı, keyifli ve yüzümü güldüren bir adamdı. hem açık hem de yalancı santrfor gibi oynayabilir, daha da büyüyebilirdi ancak onu da tembellik ve amatör ruh vurdu. şimdi nerdedir ne yapmaktadır hiç bir fikrim yok.

    bu oyunculara ek olarak, belki de başta saymam gereken isim ve ilk entry'de bulunmasını istediğim isimlerden biri de sergen yalçın. lafı onunla ilgili fazla gevelemeyeceğim gerçekten inanılmaz bir oyuncuydu, göt göbek ronaldinho tarzı sahada takılıyordu, sadece bir çalım bir pas bir şut galibiyet getiriyordu, ancak ona sorulan şu sorunun cevabı hiç bir zaman futbol olmadığı için daha da büyüyüp, büyüleyemedi. "sergen hayatta en keyif aldığın üç şey ne?" 3) futbol 2) seks 1) at yarışı.

    muhtemelen daha çok hikaye ve isim vardır ancak aklıma gelenler şimdilik bu kadar. arkadaşlar sadece bkz vermek yerine güzel güzel doldururlarsa alt tarafı ne mutlu bize.

    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın