• 350
    öncelikle allah'ı var zamanında güzel yazmışım: (bkz: #1365309)

    yukarda referans olarak verdiğim yazıyı yazdığım dönem arsenal 4 puan önde liderdi, otoritelere göre bu yıl o yıldı falan filan. tabii ki yine olmadı, ve bunun sorumlusu yanlış yapılanma, yani yine arsene hocaydı. gerçekten enteresan adam arsene wenger, çok büyük bir hoca, çok büyük bir deha, bana kalırsa iyi de bir taktisyen ama cimri. bildiğin cimri: http://sportige.com/...pend-Spend-Spend.jpg

    çoğu sezon taraftarın gözünü boyayacak bir büyük transfer, bunun yanı sıra takımın mihenk taşlarından birinin kaybedilmesi ve gerekli olan hiç bir bölgeye transfer yapılamaması, ve sonucunda aynı oyunculara dönüş.

    şampiyonluk yolunda yarışacağın rakiplerin 3'e 5'e bakmadan patır kütür transfer yaparken, sen onlara tekrar sol campbell'a dönerek, thierry henry'den medet umarak, flamini'yi yuvaya katarak kafa tutmaya çalışıyorsun. rakiplerinin orta sahasında yaya toure'ler silva'lar, willan'lar ramires'ler, mata'lar fellaini'ler, oynarken devre arası gidiyorsun bursaspor'un kapısından dönen kallstorm'ü getiriyorsun. oldu olacak volkan şen'i de alaydın. olacak iş mi ? elindeki en büyük gol silahı giroud, yetmezmiş gibi yedeği eşek bendtner ve gencecik körpe sanago.

    arsenal bu yıla da efsane bir transfer ile başladı: alexis sanchez. gerçekten kusursuz muhteşem bir transfer, ancak artık özlenen, beklenen o şampiyonluğu istiyor, o şaşalı dönemlere geri dönmek istiyorsa bu kalibrede en az 2 3 oyuncu daha almak zorunda. geçen sene bir şekilde tutunan mertasacker'i bu sene yerler hocam, sol bekte gibbs'le mibbs'le olacak iş değil, biz çekmedik sol bekte bu kadar sıkıntı. andre santos nedir allah sen andre santos ya, kazım paket ediyordu. elinde sagna vardı o da gitti, şimdi işin yoksa bir de sağ bek bulacaksın. vermalen koscieny ikilisinden biri mutlaka sakat, szceny sempatik kaleci ama o da çok üstün bir kaleci değil, orta sahan bitmiş okeye dönüyor. ramsey wilshere kaliteli oyuncular, mesut tamam yıldız ama senin oraya ciddi bir dinamoya ihtiyacın var. ulan patrick viera oynuyordu orda, utanmıyor musun şimdi bu adamlara orta sahayı emanet etmeye. bu arada patrick viera oynarken de flamini vardı hala flamini var aydın yılmaz gibi amk. sözüm sana arsene artık kurtul şu zihniyetten, gunners'ı sok potaya son haftaya şampiyonluk yarışında gir, vur kır parçala eski arsenal'i geri getir.

    tamam yine çok harcama, ama biraz harca. eksikleri kapat, yıldız diye saydıklarımızı elde tut.
App Store'dan indirin Google Play'den alın