4 - 0
  • 14
    çok bilenlerin çok güzel sallama imkanı oldukları maç. çünkü sevmedikleri ideolojinin onları haklı çıkaracağını düşündükleri bir eylem gerçekleşti o gün. diyarbakırspor' a "kahrolsun pkk" diye bağırıldı.

    peki neden?
    dinleyecek iseniz yazacam biraz.

    maçın 4-0 bursaspor üstünlüğüyle bitmesinden çok başka iki fotoraf dikkat çekti. birisi babasının kolları arasına saklanan diyarbakırspor taraftarı bir çocuk diğeri de ana haber bültenini diyarbakırspor formasıyla sunan uğur dündar.

    diyarbakırlı bir bursaspor tribün lideri anlatıyor.

    "maçtan önce diyarbakırspor taraftarlarını ağırladık, dilerdik ki maçta güzel anlar yaşansın. biz bu tezahüratı her maç yapıyoruz, diyarbakırsporu kasten bir hedef olmadı, tavrımız olmadı. ben de diyarbakırlıyım, yapılan tezahürattan bir rahatsızlık duymadım"

    peki olaylar nasıl çıktı?

    istiklal marşı sırasında diyarbakırspor taraftarı bazı taraftarlar yuhalamaya ve ıslıklamaya başladılar. açık kale arkasındaki bazı taraftarlar tepki gösterince kafalarına koltuk ve taş atıldı. iki taraf da önlenemeyecek bir şekilde birbirlerine saldırmaya başladılar. güzel başlayan gün kötü devam etti.

    sezonun ikinci yarısındaki maçta, diyarbakırspor taraftarlarının arasına bir grup bölücü girdi ve bursasporlular taş yağmuruna tutuldu. uğur dündar o gün bursaspor forması giymedi, basın bursasporluları mağdur ilan etmedi.

    peki neden bursa?

    abdullah öcalan isimli şahıs, mudanya' da yatmaktadır. yani bursa' da.
App Store'dan indirin Google Play'den alın