resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 279
    artık yeterince komik duruma düşmüştür.yaptığı acıklamalara gülüyorum. '' arda yı fenerbahçe de görmek isterim'' ne demek ya. sen kimsin ki arda nın adını ağzına alıyorsun bi kere. galatasarayda futbol oynamayı ögrendin ki ne kadar ögrendiğin tartışılır. hagi den gördügün kadarıyla becerebildiklerin ortada şimdi diyosun ki arda fenere gelsin. görmek isterim. bazı futbolcular vardır para için oynamaz, bazı futbolcular vardır kendini ait hissettiği için oynar,bazı futbolcular vardır kendini destekleyen milyonlarca taraftar için sahada son terine kadar mücadele eder, bazı futbolcular vardır ekmegini yediği kulübe ihanet etmez. bizim arda mız senin bildigin futbolculardan değildir. sen değildir. arda galatasaraylıdır. sen ise paraspor. 3 sene sonra ben doğuştan abidikgubidiksporluyum dersin. şaşırmam.

    zamanında futbolcumuzdun. sevmiştik seni. sevgimize layık olamadın. ihanet ettin.artık bize değil fenerbahçeye bile layık olamazsın. kendi kendini bitirdin ki bunu kendinde biliyorsun. sahadayken suratından okunuyor.yapmayacaktın emre, böyle büyük hataları sen de olsan affetmezsin.

    bundan sonra yapman gereken en iyi şey susmak olacaktır. sus, açıklama yapma, hangi kulüpte oynuyosan oyna ,paranı kazan ,keyfine bak. arda için yorum yapmak hiçbir fenerbahçeli futbolcuya düşmez, hele sana hiç düşmez.!
App Store'dan indirin Google Play'den alın