resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 6240
    şurası net belli ki; sneijder kalmak istiyor, başkan ise satmak. adam iş adamı kafasında bakıyor olaya. gözleri euro işaretine dönüşüyor hemen. satayım parayı indireyim derdinde. kulüp de maddi sıkıntıda sayılır. rahat nefes alırım diyor. transfer ederken dahi, "geleceğe yatırım olarak transfer ettiğimiz bir oyuncu" demişti başkan wes için.

    sneijder ise burada çok mutlu. istanbul'u çok sevdiler, alıştılar bariz, karısıyla çocuğuyla. sözleşmesi, biraz da zam ile birlikte, uzatılsın istiyor. manchester bizim verdiğimiz parayı vermez, dolayısıyla hem maddi hem manevi düşündüğünde en iyi tercihin bizde kalmak olduğuna karar verdi bence wesley.

    sonuç olarak; burda wesley sneijder'i isteyen kulüp, o kulübün sunacağı hayat,* dolayısıyla sneijder'in isteği ve başkanın satma ısrarı bizimle geleceğinde belirleyici olacak faktörler. başkanın olası taraftar tepkisinden çekineceğini varsayarsak, eğer sneijder de gideceğim diye tutturmazsa ve prandelli de kalmasını isterse ben her şeye rağmen kalacağını düşünüyorum şu an için.

    ama başkan satmak istiyor, bu bariz belli. bekleyip göreceğiz.

    edit: sözleşmesindeki "20 milyon euro'yu getiren alır" maddesi, sneijder'in de o takıma gitmek istemesiyle mümkündür. pazardan karpuz almıyorsun amk. katardan bir takım bu parayı önüne koysa, "hadi wes siktir git, sen onların malısın artık" mı diyeceksin? gitmek istemezse, yani satın almak isteyen kulüple anlaşmazsa, isterlerse 1 milyar euro bassınlar bir anlamı yok. gitmek isterse de 20 milyon euro'nun bile aşağısına satmak zorunda kalabilirsin. bu kadar basit. kafa sikmeyin amk.
App Store'dan indirin Google Play'den alın