• 11
    öncelikle s.a genç arkadaşlar.

    bugün bendeniz ekibin san marino'su olarak katıldığım zirvede yine geleneği bozmayarak oynadığım iki maçı da mağlup bitirdim. :(

    juninhooo ve haydipopescuhaydioglum kardeşlerimin 9 saat telefonu açmaması. * ardından çok sevgili aylak adam kardeşimin balkan kelimesini balkon anlamasıyla iyice perişanlığımın had safhaya çıkmasından mütevellik mekanı bulduk. ilk maçta çok sevdiğim ekvator milli takımı ile aylak adam kardeşim ile maç yaptık tabii ki rakip almanya olunca hezimet kaçınılmaz oldu.

    ikinci maç ise tam bir keşmekeş moderasyonun değerli üyesi neverfall kardeşimizle yaptığımız maçta hayatımın maçını çıkarmama rağmen yine de mağlup olduk tabii ki onun sadece iki şut çekip iki gol atması ama kalecisinin harikalar yaratması ve direkleri saymıyorum adam okumuş kaleyi efendim. resmen forvetlerimin ayakları birbirine dolandı (golümü xavi attı ceza sahası dışından sert ve düzgün bir vuruş) şimdi spekülasyonlara sebebiyet vermemek için caps'de aldım onu da buraya koyuyorum. hala kendisi maçın kendi hakkı olduğunu söylüyor.
    *

    buyrun siz karar verin maçın kimin hakkı olduğuna.

    http://i.hizliresim.com/lB0NBr.jpg

    saygılar sevgiler gözlerinizden öperim..
App Store'dan indirin Google Play'den alın