resim
Yıldırım Demirören
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Türkiye
  • 91
    tam bir kodoman.beşiktaş'ın başına gelmiş en kötü başkan. gerek söylemleri,gerekse yaptığı hareketlerle bir insan ancak bu kadar itici gelebilir.

    iticilik bir yana başarılı olsa eyvallah kendi taraftarı sever derim ama kendi taraftarı da sevmiyor ki bu kodomanı.takımlar zaman zaman yanlış transferler yapabilirler ancak yıldırım demirören ve onun yamuk yönetici tayfası zaman zaman doğru transfer yapar oldular.

    diarra,seric,gordon,higuain,erkan zengin benim aklıma gelen en yanlış transferler.hele hele erkan zengin transferi tam bir komedi.

    oyuncu beşiktaş'a transferinin tamamen tesadüfolduğunu açıklamıştı geldiği günlerde.şimdi bu adamı gönderdiler mi ne yaptılar orası benim umrumda değil.

    yıllardır galatasaray'ın ve fenerbahçe'nin damga vurduğu ligde kırk yılda bir şampiyon oldular bunun üzerine de türkiye kupasını aldılar bu kodoman nereye çıksa kimseye nasip olmaz,kıskananlar çatlasın diye saçma sapan tespitlerde bulunur oldu.ya senin gerçekten aklından zorun var ya da bu sene yakaladığın performansı diğer iki büyük kulübün her sene gösterdiğini görmüyorsun.ben ilk seçeneğin olduğunu düşünüyorum...

    özetle beşiktaş'ın en büyük düşmanı başkanlık koltuğunda oturantüpçüdür.
App Store'dan indirin Google Play'den alın