resim
Alper Potuk
Takım:Gostivar
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Türkiye
  • 1293
    sahip olduğu özelliklerle oynadığı asıl mevki * o kadar alakasız ki onu okutan hocanın ellerinden öpmek istiyorum.

    mc pozisyonunda oynamak için bir oyuncunun hangi özelliklere ihtiyacı var?
    oyun zekası, markaj yapma, uzaktan iyi şutlar çıkarabilme, ince paslar atabilme, pozisyon bilgisi, yüksek teknik ve top kontrolü.

    peki hangisi var alper'de? bence hiç biri yeterli seviyede değil.

    peki özellikleri ne bu adamın?
    çok hızlı, top sürebilen, ileri geri koşan mücadele eden bir oyuncu. tam bir kanat oyuncusu aslında *. muhtemelen futbola başlarken alper'e sordu hocaları hangi bölgede oynamak istersin diye, o da "mece" dedi; hocaları da tamam canısı deyip işe koyuldular. bu kadar ucuz işte türkiye'de alt yapı eğitimi. (u: aynı şekilde salih dursun da o fizik ve duran toplarda kafa golü atabilme özelliği sayesinde iyi bir stoper olabilirdi ancak tekniği, pasları sıfır olan adamı sağ bek yapmışlar)

    transferine gelince:

    son anda fenerbahçe araya girip fiyatı yükseltti ancak ünal aysal alper'in değerinin o kadar yüksek olmadığını düşünerek yeni teklifte bulunmadı *. yoksa iş ihaleye dönecekti. isteseydik belki alırdık ama bu sefer çalım değil kazık yemiş olurduk.

    alınsaydı faydalı olabilirdi (u: 2013 2014 sezonunda kanatsız oynadığımız için topu ileri taşıycak adama çok ihtiyacımız olduğundan...) ama benim gözümde yabancı sınırının olduğu yerde abdurrahman çelebi denilen keçi'den başka bir şey değil bu adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın