• 3528
    bu sezon, yani 2014-2015 sezonunda çok büyük bir problemi inşallah prandelli sayesinde aşacaktır. o da şudur ;

    kaptan selçuk inan. ama hoca bazı saha içi ve saha dışı sebeplerden dolayı kaptanın wesley sneijder olmasına karar verdi. selçuk küsmeyecek. darılmayacak. bu performansını etkilemeyecek. eğer küsüyorsa, darılıyorsa, bunu performansına yansıtıyorsa, takımın içine nüfus ettiriyorsa, gidecek öteye oynayacak.

    burak 11'in değişmez oyuncusu. ama hoca yedek bırakma kararı verdi ve burak 4 maç yedek. 5. maç çıkacak sanki hiç yedek kalmamış gibi oynayacak. hemen 1 maç yedek kaldı diye basına '' niye yedeğim bilmiyorum '' falan diye demeç vermeyecek. hocaya küsmeyecek.

    bu ve bunun gibi olaylar üst üste binip takım içinde gruplaşmaya sebep olmayacak. buna sebep olana da asla müsama gösterilmeyecek.

    kolay mı bunu başarabilmek ? zor, çok zor. ancak bunu başarırsanız başarı da kendiliğinden gelir bana göre. takım gerçekten bir lider önderliğinde tam olarak bir takım olmayı başarabilirse, bu kadro yapısı ve bu oyuncularla ligde galatasaray'ın önünde duracak takım yok. ama her seferinde saçma sapan mevzulardan futbol oynamayı unutan adamlarla ersun'un fenerbahçe'sinin gölgesinde kalırız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın