resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5434
    öncelikle bu kadar duygusallığa yer yok. ulan zannedersin ki 15 sene çalıştığı şirkette işten çıkarıldı da kış ayında işsiz kaldı. yok amına koyum sırf 1 senede kazandığı parayla oğluna 10 numara 5 yıldız bir gelecek hazırlar. diğer 1 senede kazandığı parayı gayrimenkule yatırsa kira geliriyle paşalar gibi yaşar. diğer 1 senede kazandığı parayı eşine verse geri kalan bütün hayatı boyunca avmden çıkmadan yaşayabilir. sırf maç başı paralarını köşeye koysa 30 yıl boyunca 3 öğün iskender yiyecek parası çıkar. lan olm buradaki kaç kişi cüzdanına bakmadan usta 1.5 iskender diye bağırabiliyor*.
    yeteri kadar örnek vererek izah etmeye çalıştım. azıcık kafası çalışıyorsa sabri bunları düşünür ve de üzmez kendini. siz hiç üzülmeyin. burada sabri gitti diye üzülen varsa ben yemin ederim sizin üzülmenize; sabri'nin galatasaray'dan gitmesine üzüldüğünün 10 katı üzülürüm.
    yaaaa ama adam galatasarayı çoooookk seviyor yaaa bizden biri falan muhabbetlerine kulunuz, köpeğiniz olayım girmeyin. ben de çok seviyordum galatasarayı bir zamanlar. uykularımı kaçırırdı galatasaray. yeni gelen futbolcuyu ilk maçında gördüğüm hisleri şimdi aşık olduğum kızları görünce hissediyorum. fakat bu adam 11 sene galatasaray'ın futbolcusu olarak oynadı. ulan hanginiz bordeux'a attığı golün benzerini sanki kendiniz atmış gibi hayal edip üzerindeki tişörtü çıkarıp duvalara hasan şaş gibi bakış atmadınız. bu adam onun gerçeğini yaşadı. ne galatasaray aşkıyla yanıp tutuşan fakat 1 kere arenaya gidememiş gençler var allah için onlara üzülün.

    futbolculuğuna, özel hayatına, reyiz muhabbetine gelirsek bu saydığım 3 şey içinde her zaman ama her zaman sabri'yi savundum. en çirkef kişilere karşı laf dalaşına girdim. ama o ne yaptı gitti kendisiyle taşşak geçenlere noter huzurunda onay verdi. benim için galatasaray kariyeri boyunca yaptığı tek hata o siktiriboktan reklamda oynamasıdır. aklı varsa katara, rusya'ya falan gitsin. ama türkiye'den bir takıma giderse de hiçbir zaman bize karşı ağzından kötü söz çıkacağına, bize karşı oynayacağı maçlara herhangi bir saygısızlık yapacağına kesinlikle inanmıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın