resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 338
    onu tanıyan pek çoğumuz, ismi bizimle anılmaya başlandığında "ah keşke" deyip gelmesine pek ihtimal vermiyordu.

    ama geldi. ve geldiği zaman madem prandelli gelecekti mancini neden gönderildi şeklinde sitem edenler bile süre sonra prandelli'nin getirmenin aslında önemli bir iş olduğunu fark etti.

    hakkında yazılan yazılar olsun, zamanla edinilen bilgiler olsun taraftarın ona daha çok ısınmasını sağladı.

    uzun zamandır fatih terim'i savunanlar olsun, roberto mancini'yi savunanlar olsun belki de ilk defa bir isim altında ortak çatıda birleşti.

    hala eleştirenler illa ki vardır ama söyleyin en son ne zaman bir isim ile anlaşıldığında bu coşku ve heyecanı gördünüz bu sözlükte?

    pek çoğumuz şimdiden prandelli'yi sevdi bile. kadroda revizyona gideceği belli. takımda bir şeylerin değişeceği çok aşikar. lütfen oyuncular üzerine yoğunlaşıp hemen asıp kesmeyelim. biraz daha zaman var önümüzde. hep beraber sabırla bekleyelim.

    galatasaray taraftarları, bu takıma, renklere gönül veren kardeşlerim, abilerim... lütfen desteğinizi esirgemeyin. teknik direktörümüzün arkasında daima duralım. biz ona güç verdikçe o daha güçlü bir takım yaratacak. buna inanıyorum ve lütfen siz de inanın. uzun yıllar bize sahip çıkacak, bu takımı sahiplenecek bir teknik direktörümüz olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın