resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5419
    hakkındaki tek düşüncem ' bana sabri'den başka oyuna girdiğinde dinamizm kazandıran futbolcu söyleyin, gönderilmesini kabul edeyim '

    bakın sabri'den daha iyi demedim. sabri'den başka sıkışan maçlarda dakika 70de oyuna girip dinamizm kazandıracak oyuncumuz yok. saha içi olarak neden bu kadar itin götüne sokuluyor anlamış değilim. sabri'nin sıkışan maçlara sonradan girip de oyuna etki etmediği maç yok. kimse bu takımın as sağ beki olsun demiyor. ama yedek kulübesinde sabri gibi dinamik bir kanat oyuncusuna ihtiyacımız var. amk yerinde bütün futbolcuları ilk 11 olarak değerlendirmeyin. her takım sabri gibi oyuncu bulundurur. biz ise 5 yabancı sınırının olduğu yerde en iyi 2-3 türk'ten birini gönderiyoruz. sonra yıllardır aynı dert. yedek futbolcular oyuna etki edemiyor. tabi edemez amk yedeklere bak umut, aydın, emre. bunların kendine hayrı yok ki oyuna hayrı dokunsun.

    saha dışı konulara hiç değinmedim dikkat ederseniz yok galatasaraylıymış yok kaptanmış falan. çünkü saha içi nedenleri bunlardan çok daha önemli.

    alır karşına oturtturursun dersin senin hakkındaki teknik düşüncelerimiz bunlar. yıllık 1m sabit maç başı 20k dan 1+1+1 sözleşme öneriyoruz. saha dışı nedenleri bundan sonra devreye girer. kabul etmezse yıllık 500k fazla para için düşer anadolu yollarına.

    takımla antremana çıkmayan hocanın ise birden sabri'yi kadro dışı bırakması anormal bir durum. işin içinde başka bir şeyler var yönetimin aylardır sözleşme önermemesi gibi.

    edit: yazamadan edemedim. sabri'nin futbolunu beğenenlerin galatasaraylılığında neden bir sorun olsun ? siz kafayımı yediniz ? olsa olsa futbol bilgimiz yetersiz yada farklıdır. adamlar çıkmış futbolunu beğenen galatasaraylı değildir demeye getiriyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın