resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5391
    geçen sezonki performansından sonra gönderilmesi bana da saçma gelmişti ilk duyduğumda. lakin üzerine biraz düşündüğümde ve çıkan "gruplaşma" haberlerini okuyunca prandelli'ye istediklerini gerçekleştirmek için biraz süre vermemiz gerekiyor bence. sabri'yi zaten mancini sağbek rotasyonundan silmişti, çünkü semih'in oynadığı maçlarda bile sabri sağbekte forma bulamıyordu. sabri'yi genelde sıkışan maçlarda ileriyi karıştırmak, şok pres yaptırmak için kullanıyordu. prandelli bunu gereksiz buldu ki böyle bir karar aldı.

    sağ açıkta aydın, olcan sol açıkta amrabat, bruma gibi alternatifler varken, bunun yanında *emre gibi alternatifler de varken sabri bu mevkiler için de yetersiz kalıyordu. sağbekte de sıkıntı yaşayacağımız iddia edilmiş, fakat o mevkide veysel gibi *hamit gibi oyuncular varken sabri'ye bence hiç gerek yok. hatta sağ kanatta hamit'ten de yararlanabiliriz duruma göre. sonuç olarak kadro zaafiyeti oluşmayacak kendisinin gidişiyle.

    bu ayrılığın kadro açısından durumunu inceledikten sonra vefa ve takım ruhu açısından durumuna gelirsek, ortada bir vefasızlık olması gibi bir durum yoktur, çünkü galatasaray'da 5 yıl oynamak emekli ikramiyesi gibi ömür boyu kalma hakkı vermez. maalesef sabri üzerine pek bir şey koyamadı arkadaşlar, 5 yıl önce neyse şimdi de o. takım ruhu açısından da çıkan "gruplaşma" haberleri olumlu bir etki bile yapabilir.

    kısacası gitse de pek bir şey diyemeyiz, kalsa da çok ses çıkaramayız bence çünkü her ikisi için de mantıklı düşünceler ortaya sunabiliriz. prandelli gitmesi yönünde bir karar aldıysa bize desteklemekten başka bir şey yapmak düşmez. yürüyedur sinyor!
App Store'dan indirin Google Play'den alın