resim
Sabri Sarıoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:Türkiye U18
Yaş:39
Uyruk:Türkiye
  • 5383
    kadro dışı kaldığı haberinin doğru olacağını ümit ettiğim futbolcu.

    ilişkilerinde duygusallıktan bi'haber erkek taraftar, konu futbol olunca duygusallıkta ipi en önde göğüsleyen adam oluyor.

    yaptığın iş ne olursa olsun duygusallığa taviz verirsen profesyonel olamazsın. artık ekmek aslanın ağzında. vakit, duygusallığı bir kenara bırakıp mantıklı olma vaktidir. futbolun endüstirileştiği ve dolaylı ya da dolaysız senin benim cebimden çıkan milyon euroların konuşulduğu günümüzde her unsur mutlaka detaylı bir analizden geçirilmeli. bizler duygusal insanlarız ancak yöneticilerin (teknik vaya idari) duygusal olmaması, fatih terim'in ayrılırken söylendiği gibi olması gerektiğini düşünüyorum.

    kadro dışı kalan arda turan olur, selçuk inan olur, burak yılmaz olur bu tepkiyi anlarım. arkadaş sabri için niye bu kadar üzülüp kahr olunuyor anlayabilmiş değilim. geçen sezon oynadığı bir düzine maçta güzel oynadı diye bu adama güvenilip sırtına forma verilmez, verilmemeli. farklı düşünenlere uslup açısından katılabilirim. kadro dışı bırakmazsın, kampa götürürsün dönüşte de; "kusura bakma ama kendine kulüp bak" denilebilirdi. bence iyi olmuş. arada gelsin üçlü çektirsin gitsin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın