resim
Emmanuel Eboué
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Sağ Bek
Yaş:41
Boy:1.78
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2648
    şu ana kadar takımdan gideceğine-ayrılacağına-gönderileceğine dair hiçbir haber-bilgi olmamasıyla beni endişeye dùşüren futbolcu. cesare prandelli'nin kendisinin ismine ve tecrübesine kanıp takımda kalmasını istemesinden korkmuyor değilim.

    ben eboue'yi kesinlikle bizim takımda görmek istemiyorum. hele ki 5+3 gibi bir yabancı uygulaması varken. hele ki takımda kendisinin pozisyonunda iyi kötü oynayabilecek 2-3 oyuncu varken. evet geldiği ilk sezonda katkıları oldu. evet galatasaray kariyerinde real madrid ve fenerbahçe'ye unutulmaz goller attı. ama gerçekten artık çekilecek dert değil kendisi.

    son dönemlerde beni açık ara en çok sinirlendiren futbolcu olmuştur. kendisinin her maç 5 dakika yerde yatmasına tahammül edemiyorum. her maç laubali oynamasına tahammül edemiyorum. bırakın taraftarı, kendi takım arkadaşlarını bile çıldırtacak bir potansiyele ulaştı kendisi. her türlü inandırıcılığını kaybetti taraftarın gözünde, hatta herkesin gözünde. kendisine gerçekten faul yapılan pozisyonlara bile inanmaz hale geldik bu yüzden. umarım tez zamanda ayrılık haberleri gelir.

    zira kendisinin, ne 5+3'ün, 5'inde ne de 3'ünde yeri yok bence!
App Store'dan indirin Google Play'den alın