resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 303
    yarin 27 kisilik kamp kadrosunu aciklamasi beklenen teknik direktor. galatasaray'in an itibariyle 36 sozlesmeli oyuncusu var, buna ek olarak altyapidan kamp aday kadrosuna katilan 5 oyuncu daha var. yani prandelli sadece takimin maclarini kasetlerden izleyerek yaklasik 14 oyuncuyu elemek durumunda.

    bu sartlarda tamamen dogru kararlari vermek imkansiz. sercan yildirim'i, yigit gokoglan'i elemek cok zor degil belki, ancak arada benim hakkinda hala bir fikrimin olmadigi ancak bazi kesim taraftarin hala beklenti icinde oldugu umut gundogan, engin baytar ve furkan ozcal'in ayrilacaklar arasina katilmasi sasirtici olmaz. gecen yil ne kadar az sans bulduklari goz onune alininca lucas ontivero, endogan adili, oguzhan kayar ve berk ismail unsal'in kiralik gonderilmesi yuksek ihtimal. bunun disinda kamp kadrosunda gorunen altyapi oyuncularinin takimda kalmasi ise imkansiz gibi. bu oyuncularin bazilar 11-12-13 temmuz antremanlarindan once kadro disi kalacak, bazilari ise sonra.

    geriye 14-24 temmuz avusturya kampina gidecek oyuncular kaliyor, ancak yukaridaki tum isimler ayrilsa dahi galatasaray'in kadrosu olumsuz anlamda genis, ve prandelli'nin denemek istemesine ragmen yurtdisi kampi sonrasi 2. dalga kadrodisilar sozkonusu olacak. yabancilardan eboue, dany, chedjou, amrabat; yerlilerden sinan, kaan, aydin, gokhan gibi isimler aniden kadronun disinda kalabilirler. ek olarak teklif almasi ve ayrilmasi olasi oyuncular da var- sneijder, emre colak ve bir kac diger ismin adi transfer dedikodularina karismis durumda.

    cok zor zanaat. yonetim gecmis sezonun bilancosunu dogru cikarip prandelli'ye yardimci olmali, yoksa bu denli sifirdan baslamak prandelli'nin hata yapma olasiligini, dogrulari erken uygulayabilme sansini artiracaktir. kamp oncesi alinacak kararlar da bu yolun baslangici olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın