resim
Claudio Cesare Prandelli
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:67
Uyruk:İtalya
  • 302
    sirf sinerjisini yitirmis bir camiayi durusuyla bir araya getirdigi icin bile basarili olur bu kaliteli insan. bize de böyle biri lazimdi. butun camiayi ve farkli sesleri bir arada toplayacak bir isim olduktan sonra, futbol takimini ahmet calistirmis, mehmet calistirmis farketmez. galatasaray'in taktige, sisteme, ince ayara ihtiyaci yok. hele turk futbolcusunun hic yok.

    butun sihri ve numarasi camiayi bir arada tutup, florya'ya sevgi, saygi ve aile ortaminini kazandirmak olanlarin tarihi basarilar elde ettigine sahidiz cok sukur. galatasaray birlik olursa hickimse ama hickimse önune gecemez. galatasaray'dan daha iyi olamaz. camiaya birlik getirebilecek gucum olsaydi ben de sampiyon yapardim galatasaray'i. sen de yapardin emin ol.

    mancini gibi usta bir hocanin, rijkaard gibi bir sistem uzmaninin ve efsane hagi'nin kismen basarisiz olmasinin sebebi buydu. o pozitif enerjiyi veremediler camiaya. florya'yi işhanına cevirenler basarizliga mahkum oldular ve auralari yetersiz kaldi. mancini'nin gidisi sonrasi tek bir isim vardi bizi bir cati altinda birlestirebilecek. o isim lucescu'ydu ama olmadi. sonra ne olduysa bu guzel adam prandelli cikti karsimiza. icimizi isitti. umutlandik, cunku istisnasiz her galatasarayliya o muhtesem aurasindan tattirdi. tanimayanlarimiz bile sevdi grande'yi.

    ihtiyacimiz ve eksigimiz buydu. bizi umutlandiracak ve icimizi sadece hocaligi ile degil ama hiyakesiyle de isitacak bir isim. futbolcusunu sevecek ve onlarin ortamina girdiginde enerjisi ile oyuncularina guven ve saygi asilayacak bir adam. yasadigi acilar yuzunden kalbini ve hatrini kirmaya korkacagimiz bir adam. kagit ustunde hicbir sampiyonluk basarisi olmamasina ragmen kurnaz italyanlara bile "ben bu dagilmis milli takimi toplarim" sinyalini veren bir adam. cogu hocanin yaka silkecegi melo ve balotelli'den babacanligi ile alinabilecek en yuksek verimi almis bir adam.

    prandelli bizi tekrar birlestirdi. hedefe kilitledi. aurasi ile tribunleri dolduracak tipki terim gibi. florya'ya keyif getirecek.

    biz prandelli ile birlestik...

    bize karaman'i, moyes'i, denizli'yi kitlemeye calisan yavsak turk medyasi ve satilmis kalemler tedirgin...

    simdi onlar dusunsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın