• 2044
    http://www.galatasaray.org/kulup/haber/20622.php

    hayroviç hakkında yukarıdaki açıklama yaynılanmıştır. mehmet karlı yazmış büyük ihtimal, hak, hukuk, kurallar, cas filan gırla gittiğine göre.

    galatasaray'ın haklarını koruyacağısdfagsdgsd'dan öncesini de sonrasını da okudum. allah razı olsun, içimize su serptiler. mağazamız yakıldığında da duymuştuk aynı sözü, yabancı kuralında da, arena'nın mülkiyeti falan filan. 'bıçak kemiğe dayandı' 'galatasaray'ın sabrını test etmesinler' bunları da kullanmak lazım arada sırada, iş görüyor çünkü koyun uyutmakta.

    paragraf paragraf hukuki süreç masalı anlatan kişiye tek 1 soru sormak lazım : siz bu adamın parasını zamanında ödemeyip, adamın eline kozu verdiniz mi?

    bunun cevabı evetse, daha bize masal anlatmayın, insanların zekasıyla dalga geçmekten vazgeçin. fifa'nın bu konuyla ilgili futbolculardan yana tavrını dünya alem biliyor, drogba örneğini kendin vermişsin utanmadan. :)

    sayenizde artık galatasaray kulübünün açıklamalarını kendi taraftarı dahil kimse ciddiye almıyor. kuru gürültüden, boş tehditlerden, taraftarın gazını alacak boş vaadlerden ibaret hepsi.

    edit: imla
App Store'dan indirin Google Play'den alın