resim
Izet Hajrović
Takım:-
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:33
Boy:1.77
Uyruk:Bosna-Hersek
  • 974
    kendisini tranfer etmek için 7 ay önce kulübümüzün kasasından 3.5 milyon euro çıkmıştır. hani bu finansal fair play'den dolayı ceza yiyen, yıllardır fakir kulüp diye boynumuzu bükmemize sebep olan kasadan.

    bu adama verilen para içerisinde, benim aldığım formadan, kombineden, tişörtten, dergiden her ne zıkkım olursa olsun, benden gelen 1 lira bile varsa haram zıkkım olsun!

    ünal bey ömrü hayatında galatasaray için 1 lira harcamış bir insan değil ki, adamın umrunda olsun. itfaiyeciyim ayağına benzin dökmekten başka bir iş yaptığı yok. 3.5 milyon euro para verdiğin bir adam, 7 ay sonra senin yönetiminin hatasından dolayı kaçıp gidiyorsa bunun bedelini ödemen lazım sayın başkan. tolantı toplantı gezip galatasaray başkanlığı forsunu kullanıp caka satmayla, iş bağlamayla olmuyor bu işler.

    transfer yaparsın, beklentileri karşılamaz, takıma uyum sağlamaz eyvallah, futboldur olur böyle şeyler der geçeriz. ya senin başında olduğun yönetimin sorumsuzluğundan bu adam kaçıp giderse parasını cebinden ödemek zorundasın bu kadar basit! kusrun var, hatan var, kim sorumluysa ondan keseceksin kardeşim galatasaray babanızın çiftliği mi?

    ya bu gamsız, vicdansız başkan kendi şirketlerinden birinde, personel kusrundan dolayı 1.000 lira zarar etse, o personelin burnundan fitil fitil getirmez mi? nasıl zengin oldu bu kapitalist zihniyetin bayrak taşıyıcısı adam? bir kuruşun hesabını yaparak. konu galatasaray ve onun parası olunca kimsenin sikinde değil tabi.

    haram zıkkım olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın