• 19590
    "insanların ne düşündüğü üzerinde fazla durmamaya, kendime ve takımıma odaklanmaya çalışıyorum. eğer oyun planımıza odaklanır, taktiklerimizi uygularsak, oynadığımız futbol bizim adımıza konuşacaktır. ben gol atmaya devam ettikçe arjantin turnuvada daha ileri noktaya gelecektir. zaten önemli olan da bu."

    "takım iyi oynuyor. buraya gelebilmek için çok çalıştık. isviçre maçı bizim için büyük bir sınav oldu. fakat mücadelemizi bırakmadık ve oyunumuzu oynamaya devam ettik. ayrıca çok güçlü bir defans hattına sahibiz. bu da hücum organizasyonlarını yaparken bize güven veriyor. her şeyden önemlisi soyunma odasında güzel bir atmosfer var ve bir takım olarak birleştik."

    "dünya kupası'nı kazanmak futbolcunun kariyerinde gelebileceği en yüksek mertebe. çocukluğunuzdan beri hayalini kurduğunuz, asla vazgeçmeyeceğiniz rüyanız. barcelona'daki takım arkadaşlarım xavi, iniesta ve pique'ye dünya kupası'nı kazanmanın nasıl bir duygu olduğunu sorduğumda, kelimelerle ifade edilmeyen bir duygu olduğunu söylediler. bu rüyayı gerçekleştirmek için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz."

    "arjantin takımının kaptanı olmak büyük bir onur. bu baskıyı ülkem için gösterdiğim performansa yansıtıyorum. bana duydukları bu güveni arjantin'in dünya kupası'nı almasına liderlik ederek geri ödemek istiyorum."

    (bkz: lionel messi)
App Store'dan indirin Google Play'den alın