• 850
    chedjou'nun elde tutulacağını ya da satılıp, yabancı kontenjanında yeterli yer açılması durumunda iyi bir yabancı stoper alınacağını düşündüğüm için şöyle olmasını beklediğim 11'dir.

    http://www.footballuser.com/...3_Galatasaray_SK.jpg

    yerli bir kanat oyuncusuna daha kesin olarak ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. bu nedenle gökhan töre önemli bir isimdi fakat artık o iş geçti. koray yeterli mi bilemiyorum fakat hepiniz katılırsınız ki tüm sezon emanet edilemez. hakan balta geçen sezon standartlarının bir tık üzerinde bir sezon geçirdi. dolayısıyla gelecek sezon yine stoper rotasyonunda kullanılır diye düşünüyorum.

    yıl içinde yabancı sınırından ötürü sık sık "yabancı stoper - hakan balta (koray günter) // telles - hakan balta // bruma - yerli kanat" şeklinde rotasyonlar yapacağımızı düşünüyorum. geri kalan kısımlar kemik kadromuzu oluşturacaktır. fakat halen yerli bir kanat oyuncusuna daha ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. bir de satılabilirse chedjou yerine sağlam bir yabancı stoper ve iyi bir sağ bek. sağ bek çok şüpheli şu anda ne yazık ki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın